Otita fetita mea de 1 an si 5 luni

31-01-2020
Mary1212
Nu este medic/terapeut
Mary1212
Buna ziua domnule doctor. Fetita mea de 1 an si 5 luni a foat diagnosticata miercuri de catre medicul pediatrie si ulterior de cel orl-ist cu otita.Am început tratamentul cu claritromicina la 12 ore si nurofen la 12 ore.Problema este ca desi am început tratamentul cu antibiotic febra a continuat sa apara chiar si la intervale foarte scurte, de 2 3 ore de la administrarea nurofenului.Nu stiu ce sa mai fac sunt nopti intrefi de cand nu doarme sau doarme extrem de rau, suntem epuizati si nu stiu de ce nu incepe sa cedeze la antibiotic si sa nu o mai doară asa de tare.I-am administrat pana acum 4 doze de antibiotic nu credeti ca era cazul sa vad cat de cat rezultate?Va Mulțumesc pentru eventualul răspuns.
4 comentarii
0
03-02-2020, ora 17:38
Dr. Flueraru Valeriu
ORL - Otorinolaringologie, Pascani
Dr. Flueraru Valeriu
inflamatia spre ureche la copiii vine de la nas si faringe. Faringele este legat de esofag si stomac
ca sa se vindece ureche..este obligatoriu sa se tina cont de alimntatia corecta conform Varstei
sa fi un nas si un gat sanatos si tratate cu spreiuri
in ureche OTIS T care scoate durerea si inflamatia
In rest... orice viroza declansata indiferent de tratament primele 3 zile se caracterizeaza cu febra mare..si inca 4 zile de inbunatatire a starii de sanatate... si cmplet vindecare dureaa pana la 3 spatamani
0
04-02-2020, ora 18:06
Mary1212
Nu este medic/terapeut
Mary1212
Am fost din nou la ORL, in alta parte de data aceasta unde mi s-a zis ca are Intr adevăr otita medie bilaterală, mai tare la urechea dreapta si ca tratamentul cu claritromicina a fost apa de ploaie...ca nu prea se recomanda claritromicina la otite.Dexi am stat o saptamana pe un tratament inutil...pt nas a primit fetita vibrocil, tobradex, fluimucil pt mucozitati si nurofen in caz de durere.Nimic pt ureche sa-i mai ia din durere.Credeti ca e bun tratamentul?
0
04-02-2020, ora 20:50
Dr. Flueraru Valeriu
ORL - Otorinolaringologie, Pascani
Dr. Flueraru Valeriu
pentru a raspunde la acesta intrebare..trebuei sa vad copilul
mai sus am explicat pasii corecti pentru vindecare
mai cititi atent fiecare fraza
0
04-02-2020, ora 23:02
Mary1212
Nu este medic/terapeut
Mary1212
Mulțumesc pt timpul acordat.Copiulul a avut in urma unei usoare laringite multe mucozitati in gat, asa mi-a spus pediatra. Deci sigur aia a fost cauza.La mancare sunt in general foarte atentă iar ea e destul de selectivă.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.