Otita la bebelus
Buna ziua! Am fost cu fetita de un an si o luna la medicul orl marti unde mi-a zis ca are otita medie si puțin rosu în gat. Nu avem nas înfundat, scurgeri nazale, tuse doar febra. Am început ieri sa îi dau tratamentul, aseara a făcut temperatura 39, 5 măsurată intrarectal. Azi am vorbit iarăși cu medicul orl deoarece antibioticul îi provoacă dureri abdominale, diaree si a zis sa întrerupem antibioticul sa vedem cum se prezintă azi si daca face iarăși febra sa merg mâine cu ea la analize. Întrebarea mea este oare o sa fie mai bn din moment ce nu mai ia antibiotic? Nu stiu ce sa fac, sa merg cu ea la spital, sa astept. Va rog frumos sa îmi spuneți o părere care contează foarte mult pt mine! O zi buna! Va mulțumesc!
1 comentarii
1. Otita se poate trata și cu picături calde în ureche. 5 pic de Ciprofloxacina.. La 8 sau 12 ore.
2. Copilul trebuie hidratat forțat cuceai slab de mușețel. Asta poate scădea febra
2. Copilul trebuie hidratat forțat cuceai slab de mușețel. Asta poate scădea febra
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3otita bilaterala furunculoasa
- 236otita seroasa bilaterala acuta
- 4tratament pt otita timp de zece zile si de atunci am probleme: voma, ameteli, arsuri, lesin
- 13Lichid dupa timpan
- 3otita medie seroasa
- 12Otita la copil de 2 ani cu 35 zile de antibiotic...
- 4probleme cu urechea in continuare
- 2Otite severe
- 9otita seroasa acuta bilaterala
- 9Intarziere doza antibiotic pentru copil de 4, 10 luni
- 11otita medie catarala sau otita seroasa bilaterala????
- 1timpanotomie
- 2Otita - recidiva dupa amoxicilina
- 2Durere in ureche otita medie supurata
- 1Otita repetata
- 3otita medie supurata
- 3Otita medie
- 6Secretii dupa Otita copil 3 ani ( Rog opinie Dr. Flueraru)
- 1Întrebare - secreții nazale după antibiotic și roșu în gat fără febra
- 2Otita medie externa
Mai multe informații despre: Otita medie otita la sugar
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: