otita micotica!

14-12-2005
adina.b
Nu este medic/terapeut
adina.b
acum 5 ani am fost diagnosticata cu 'otita micotica'-se manifesta foarte ciudat. problema e ca medicii sunt interesati doar sa-si umfle buzunarele cu parale si atat!am fost din nou la medic, am facut test micotic-secretia a fost luata doar din urechi-rezultat: ok!imptomele mele:palatul moale e foarte inflamat uneori, se pot observa mici pustule cu lichid, e posibil sa fie puroi, medicul care m-a consultat nu a mentionat nimic despre asa ceva!!!ma mananca urchile ingrozitor, dar nu este o stare constanta, se manfesta periodic atunci cand sunt iritate zonele respective. mi s-au recomandat baneocin si pimafucin unguient--idem, nici un rezultat.nu am incredere n nici un medic pt ca sunt interesati doar de bani si sunt si incompetenti!daca cineva mi-ar putea da un sfat sau povesti despre un caz similar, va multumesc!!
2 comentarii
0
15-01-2006, ora 00:00
dr. mihaela
Identitate neconfirmată
dr. mihaela
Cand se mai intampla sa ti se inflameze palatul si sa apara pustule mergi la un laborator sa-ti recolteze un exudat faringian. Cu rezultatul obtinut (eventual si o antibiograma/fungigrama) mergi la un ORL-ist (pt. ca ai spus ca ai si o jena intraauriculara). Din pacate nu te poti autotrata, trebuie sa apelezi la medici - nu ca vreau sa-mi apar tagma, dar nu sunt toti asa cum ai spus.
Mult succes si sanatate!
0
14-01-2011, ora 14:37
maryanne.gaby
Nu este medic/terapeut
maryanne.gaby
Buna Adina.Si eu am patit acelasi lucru, dar eu am primit Flucovim 50, Aerius 5 mg si solutie de Clotrimazol 20 ml.Am inceput de cateva zile si pot sa spun ca nu ma mai mananca urechea, de auzit acum aud foarte bine si sper sa imi revin cat mai repede.Toate acestea le-am patit din cauza unor chimicale, daca lucrezi in mediu cu chimicale, sau chiar si de la vopseaua de parse poate face asa ceva.
Iti doresc sanatate si un sfat:dute la alt medic ORL-istsa vezi cet-i spune.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: