otita sau nu.urgent:-s
ieri m-a durut foartea tare urechea stanga.seara mi-am pus vata cu spirt in ureche.azi dimineatza am fost l urgentze, acolo medicul mia spus k nu este ceva grav, mi-a dat sa iau otocalm si nurofen.dar ink am doarae.iar pe fisa scrai omc...si nu stiu ce inseama.ar putea fii ceva grav...
6 comentarii
V-as ruga din suflet, daca puteti sa-mi dati sh mie mai multe detalii despre Rotavirus...Am un fratior de 1 an sh 4 luni care are acest virus...
Pentru oanamaria : omc inseamna otita medie congestiva.Lasa otocalmul ca nu te va ajuta prea mult [ nu are antibiotic] si ia de la farmacie Garasone picaturi auriculare [costa pana-n o suta de mii] si pune cate 2 picaturi de trei ori pe zi.Nu mai utiliza spirtul in ureche.Daca iesi sa pui caciula.Sarbatori fericite!
Pentru Shobixella : Rotavirusul este localizat in intestin si da gastroenterita cu diaree severa, febra, dureri abdomonale, voma, in special la bebelusii sub un an.Copilul se deshidrateaza, scade in greutate, nu mai mananca.Spitalizarea e obligatorie.Copilul poate fi vaccinat impotriva acestui virus.Cum vaccinarea se face numai la solicitarea parintilor, aceasta se plateste.Virusul se transmite pe cale fecal-orala.Igiena copilului trebuie sa fie foarte buna si adultii trebuie sa aiba mainile spalate cand umbla cu un copil mic, cand ii prepara hrana si-i da sa manance.Sarbatori fericite!
mai am o intrebare.eu iau si anticonceptzionale.nurofenul neutralizeaza efectul anticonceptzionalelor?.adik dak am luat nurofen si am facut sex.aj putea ramane gravida?
Nu, nu vei ramane insarcinata.Nurofenul nu are treaba cu contraceptivul.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 6Durere la o ureche, pe urma la cealalta
- 5durere de ureche si de dinti de aproape 2 saptamani, numai seara
- 3otite repetate, fetita un an jumatate
- 7durere ureche stanga
- 4Dureri si senzatie de presiune in ureche
- 7durere acuta ureche si dinti
- 3se pierde auzul din cauza otitei
- 5diagnosticata acum 2 sapt cu otita medie
- 47otita la un copil de 4 ani
- 5otita seroasa cronica+tiuit permanent
- 3dureri cap, ureche