otita se transmite de la o persoana la alta?
e posibil ca otita sa se transmita de la o persoana la alta?
4 comentarii
Eu am un coi mai mare unu mai mic... se vindeca singur?? si am si 13 ani raspuns plz!!
@blondu2010 : Nu se vindeca singur, trebuie sa mergi cu unul dintre parinti sau cu un bunic la un control la pediatrie..fara frica si cat mai repede, pentru a vedea despre ce e vorba..poate ca e doar o alarma falsa, nu te speria.
buna ziua, am observat la fetita mea de 4 luni ca are dureri de ureche insotita de scurgeri galbui.am mers la orl si ne-a recoltat secretie din ureche(la care mai asteptam rezultatul), intre timp ne-a dat tratament cu ciplox 2 pic de doua ori pe zi si sa o sterg cu alcool boricat pt mancarimi am observat ca o mananca urechea.cum sa procedez corect sa nu-i daunez?
ce sa fac sa-i ameliorez mancarimile, vreu sa mentionez ca durerile sau mai atenuat.va multumesc!
ce sa fac sa-i ameliorez mancarimile, vreu sa mentionez ca durerile sau mai atenuat.va multumesc!
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 20Otita externa?
- 5sambata noaptea mi s-a infundat urechea si duminica mi-a zis ca am otita externa
- 0polip in ureche
- 5fractura pertrohanteriana dupa ce a alunecat si a cazut
- 5otita externa micotica
- 1Otita externa acuta
- 2otita externa necrotizanta
- 1am o ureche infundata de un an de zile, in urma unei otite
- 5Otita externa medie
- 3Otita externa acuta
- 1otita externa acuta
- 2otita externa-piocianic
- 5Otita externa bilaterala
- 4tratament otita cronica supurata acutizata bilaterala cu ecoli pseudomonas si otita externa
- 1otita copil 5 ani faza incipienta
- 3Otita externa
- 1Otita furunculoasa externa
- 2Dureri de măsea și otita externa bilaterala
- 2Otis T in sarcina
Mai multe informații despre: Otita externa
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: