Otita externa, sangerare

17-07-2012
CosMiN2008817
Nu este medic/terapeut
CosMiN2008817
Joi a inceput sa ma doara foarte tare urechea stanga. Am crezut ca am un furuncul, deoarece am mai facut unul si anul trecut la mare, la urechea dreapta. A doua zi am mers la doctor si mi-a spus ca trebuie sa ma duc la un medic ORL sa imi curete urechea, creazand ca am un furuncul. Mi-a dat o trimitere la spitalul Boldescu (Ploiesti) si am mers 2-3 ore mai tarziu. Medicul mi-a curatat urechea si s-a uitat si in urechea dreapta, spunandu-mi ca am otita externa. Mi-a administrat o reteta cu picaturi Ciprofloxacin (doua picaturi de trei ori pe zi) si Klabax (unul la 12 ore), pentru 5 zile.
Ieri si astazi(a 3-a, respectiv a 4-a zi), cand am scos vata cu rivanol din urechea stanga, avea pe ea pete de sange. Urechea dreapta nu ma mai doare deloc, nu am nici o problema cu ea, dar cea stanga a iesit putin in relief fata de cealalta, nu s-a desfundat si imi tiuie de cand am fost la medic, desi nu ma doare, si nu mi se pare normal sa curga sange.
Am citit pe net ca ar putea fi vorba de o perforatie a timpanului. As vrea sa niste pareri de la specialisti. Nu am pe cine sa intreb, dar o sa ma duc dupa ce termin tratamentul la un consult.
2 comentarii
0
17-07-2012, ora 09:56
Dr. Flueraru Valeriu
ORL - Otorinolaringologie, Pascani
Dr. Flueraru Valeriu
nu.
la consult.. dupa terminarea tratamentului.. se merge numai in cazul cand tratamentul; da randament si mergi spre vindecare
acum lucrurile merg nu asa cum trebuie.. risti o complicatie..si in acest caz trebuie sa te intorci la medicul ORL cat mai repede posibil
0
17-07-2012, ora 16:40
CosMiN2008817
Nu este medic/terapeut
CosMiN2008817
Maine s-ar termina tratamentul. Mai am doar doua pastile Klabax. Urechea s-a desfundat, dar cand am scos vata cu rivanol ca sa o schimb si sa pun picaturile avea iar pete de sange. Mai astept pana maine sa vad ce se intampla. Cam ce "complicatie" ar putea aparea? Multumesc de raspuns.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: