Raceli repetate si otita

Din noiembrie incoace, am tot avut raceli una dupa alta, din decembrie simt un lichid in spatele timpanului. Medicul mi-a pus diagnosticul de otita media catarala, am luat 10 zile antibiotic dar lichidul persista. Mentionez ca nu am avut urechea infundata, nici nu m-a durut nici la inceput nici acum, doar simt lichidul cand inghit. Nasul e desfundat acum, fac inhalatii cu musetel si inhalant si dau apoi cu colargol, insa mai am unele secretii si uneori cu firisoare de sange sau chiar chegulet de sange. Intrebarea mea este: e normal sa curga din nas acele firiosare de sange si lichidul in spatele timpanului cat poate persista? Cum voi scapa de el? mentionez ca in noiembrie am avut si o sinuzita tratata cu antibiotic 10 zile. Multumesc anticipat!
3 comentarii

un medic ORL.. dupa investigatii si consult o sa excluda o posibila sinuzita care a dus ca si complicatie la o otita seroasa
medicul ORL..decide care este tratamentul corect
medicul ORL..decide care este tratamentul corect

E posibil sa am sinuzita si dupa 2 ture de antibiotic? Nasul curge din nou, cu secretii si galbene, desi pe 31 am terminat antibioticul. Tratamentele urmate au fost de la medic orl, dar parca o tot iau de la capat. Ce sa fac?multumesc anticipat

Exist a for me de sinuzita micotice care nu se vindeca de la antibiotic.
E nevoie in unele cazuri si de punctii sinusale si de oxigenoteraie local a say de tratament chirurgical
E nevoie in unele cazuri si de punctii sinusale si de oxigenoteraie local a say de tratament chirurgical
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2Sfat pentru a nu se agrava raceala
- 61nu pot sa respir!
- 28Nas infundat in urma unei raceli
- 3otita+ciuperca!
- 5tuse seaca, durere in gat, febra, raguseala = raceala ?
- 9Durerea in piept, dupa o raceala zdravana
- 4raceala... pot sa intrerup tratamentul o zi?
- 6Diagnostic gresit: nu am pofta de manacare si vomit verde
- 8Scaun Negru!
- 2otita externa, cat de grav?
- 3Raceala? Probleme la inghitit
- 12Operatie nas - ajutor!
- 4in urma unei raceli...otita supurata
- 1otita sau dop de ceara?
- 1Probleme cu urechea in urma unei raceli
- 1Raceala foarte puternica - augumentin este bun si cate zile sa iau?
- 8Catar ototubar
- 1Otita externa
- 0Dieta in raceli si gripe
- 2Otita externa si medicamentele pe care le iau.
Mai multe informații despre: Otita externa Raceala
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: