otota medie supurata dreapta
am si eu o intrebare.am 19 ani si de mic copil am avut probleme frecvent cu urechea dreapta.tocmai am aflat k am otitta medie supurata urechea dreapta si trebuie sa fac 3 operatii.se pare k cauza tuturor acestor defecte este faptul k am fost operata la varsta de un an de palatoschizis si nu a reusit.acum am ajuns sa nu mai am aproape deloc timapnul drept.ce ma sfatuiti?ce sanse de reusita sunt?
1 comentarii
sansele sunt la fiecare pacient... altele.
totul este foaret complex si tine de patologiea fiecaruli organizm inparte.
Numai medicul care te consultat, , a facut investigatiile necesare poate sa.ti spuna ce e de facut si care sunt riscurile.
Trebue sa te operezi.. acest lucru este cert...
o supuratie otica permanenta duce la distrugerea tesutului osos si la complicatii majore ( meningita)
asa ca ai incredere in medicul care te opereaza. O sa faca tot posibilul sa curate osul distrus.. sa.ti opreasca supuratia si pe cat este posibil sa.ti restabileasca auzul.
totul este foaret complex si tine de patologiea fiecaruli organizm inparte.
Numai medicul care te consultat, , a facut investigatiile necesare poate sa.ti spuna ce e de facut si care sunt riscurile.
Trebue sa te operezi.. acest lucru este cert...
o supuratie otica permanenta duce la distrugerea tesutului osos si la complicatii majore ( meningita)
asa ca ai incredere in medicul care te opereaza. O sa faca tot posibilul sa curate osul distrus.. sa.ti opreasca supuratia si pe cat este posibil sa.ti restabileasca auzul.
Alte subiecte recente din această secțiune: