palpitatii

10-10-2009
tina30
Nu este medic/terapeut
tina30
buna ziua.ma numesc Valentina, am 30 de ani si de 2 ani sunt operata de tiroidectomie totala (hipertiroidie).Stiu c ae normal ca uneori sa mai am palpitatii, darin unele zile mi se intampla sa simt in zona inimii o durere care o simt si in spate in directia inimii, e o durere sub forma de intepaturi care dureaza aproximativ 1-2 minute dupa care dispare, dar e f suparatoare uneori, iar cateodata chiar simt ca acea durere nu imi da voie sa respir, simt ca ma sufoca, mai ales ca noaptea chiar simt ca nu am aer si nu pot sa dorm pe partea stanga.Ce ma sfatuiti sa fac sa consult un cardiolog sau nu?Medicul endocrinolog zice ca e de la galnda si ca e normal sa fie asa si sa nu ma sperii, dar uneori chiar ma supara tare.cu tensiunea nu am probleme(mi-o ia medicul endocrin ori de cate ori merg la control).Astept un raspuns din partea d-tra si as vrea sa imi ziceti daca ar fi sa raman insarcinata, daca credeti ca ar complica cu ceva sarcina sau daca copilul meu ar putea mosteni boala?va multumesc si astept un rasp pe e-mail daca se poate.
1 comentarii
0
10-10-2009, ora 22:28
scarface
Nu este medic/terapeut
scarface
Mergeti la un medic homeopat cate va poate vindeca de aceasta boala pe care medicina alopata din pacate nu o poate vindeca.
Adaugă un comentariu / răspuns

06-06-2023, ora 10:15
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Senzație de greutate și durere în picioare? Din anul 1997 suntem în România și tratăm varice fără operație și fără internare. La Varicoline, beneficiați de servicii medicale la cele mai înalte standarde, efectuate de profesioniști cu o rată de succes între 93-97%! Detalii aici