palpitatii

06-10-2011
Lidia/26
Nu este medic/terapeut
Lidia/26
Buna ziua,
Am 27 ani, 1, 80 si 80 kg.
De aproximativ 3 saptamani am o senzatie ciudata la inima. In general seara se intampla, inima imi bate normal, iar cam la un interval de 20 min, 30 min, nu stiu exact, se simt ca si cum mi-ar iesi, dar o singur data, ca un 'bum', apoi bate normal, apoi dupa un interval de timp iar se simt acel 'bum' si tot asa. Si se mai intampla si in cursul zilei, dar nu ma tine toata ziua. Precizez ca acum 4 ani, am facut un EKG si mi s-a spus ca am palpitatii, ca asa m-am nascut, cu palpitatii.
Ar trebui sa ma ingrijijorez? E ceva grav sau poate sa fie din cauza oboselii?
Astep un raspuns de la dumneavoastra.
Multumesc.
1 comentarii
0
10-10-2011, ora 21:48
tema
Nu este medic/terapeut
tema
Probabil ca ai extrasistole.
Ar fi bine ca mai faci un control sa vezi ce spune acum cardiologul.
Multa lume are asa ceva, dar numai doctorul poate sa iti spuna cum stai cu inima, sa iti faca si un EKG.
Trebuie sa eviti stresul, supararile, sa nu mananci multa sare, cafea. Asa, mai cu masura.
Mergi si fa-ti un control.
Vezi si cu colesterolul cum stai.
Totusi, greutatea ta e cam mare in raport cu inaltimea. Ar trebui sa tii putin regim alimentar cu mai putine dulciuri si grasimi.
Adaugă un comentariu / răspuns

06-06-2023, ora 10:15
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Senzație de greutate și durere în picioare? Din anul 1997 suntem în România și tratăm varice fără operație și fără internare. La Varicoline, beneficiați de servicii medicale la cele mai înalte standarde, efectuate de profesioniști cu o rată de succes între 93-97%! Detalii aici