palpitatii inima la adolescenti
Buna ziua!
Am 18 ani si nu am nicio problema ce tine de cardiologie (in urma cu ceva timp am facut analize de specialitate) insa in urma cu 2 zile am inceput sa am palpitatii la fiecare 3-4 secunde, ca o bataie puternica a inimii care se transmite spre partea de jos a toracelui (si constant inima-mi bate mai repede decat deobicei). Aceastea apar de dimineata si ma mai amelioreaza seara cand stau mai mult in pat. Mentionez ca foarte obosit sau stresat nu am fost in ultimul timp dar ma gandesc ca poate acestea s-au adunat. M-am documentat insa nu-mi pot da seama exact ce am, nefiind de specialitate. Astept un eventual diagnostic si niste sfaturi.
Multumesc anticipat!
Am 18 ani si nu am nicio problema ce tine de cardiologie (in urma cu ceva timp am facut analize de specialitate) insa in urma cu 2 zile am inceput sa am palpitatii la fiecare 3-4 secunde, ca o bataie puternica a inimii care se transmite spre partea de jos a toracelui (si constant inima-mi bate mai repede decat deobicei). Aceastea apar de dimineata si ma mai amelioreaza seara cand stau mai mult in pat. Mentionez ca foarte obosit sau stresat nu am fost in ultimul timp dar ma gandesc ca poate acestea s-au adunat. M-am documentat insa nu-mi pot da seama exact ce am, nefiind de specialitate. Astept un eventual diagnostic si niste sfaturi.
Multumesc anticipat!
1 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 9insuficienta de aer
- 24Bazofile, Monocite si volum trombocitar mediu-crescute
- 26incertitudine totala dar nu pot renunta
- 4Respiratie greoaie, tuse, palpitatii.
- 62ameteala continua, somnolenta, oboseala excesiva, palpitatii
- 32extrasistole? aritmii?
- 4Palpitatii...?!
- 14Stare generala de sanatate proasta, lista lunga de simptome
- 1palpitatii prelungite dupa cazatura scari
- 6boala cardiovasculara sau atac de panica?
- 1palpitatii in zona inimii
- 0Ameteala + somnolenta + palpitatii
- 4palpitatii
- 2inima schioapa
- 2Palpitatii urmate de intepaturi, ritm cardiac scazut!
- 0Palpitatii
- 1Batai ciudate a inimii
- 2Palpitații - simt cum inima îmi bate în gât
- 1Oare sunt probleme grave ?
Mai multe informații despre: Palpitatiile
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: