Palpitatii și simptome ciudate

Buna ziua! Am 19 ani, sportiv, nefumător, ne băutor... înainte sa mi se întâmple lucrurile astea duceam un stil de viata sănătos și lipsit de griji..dintr o data de 2 luni mă confrunt cu palpitatii non stop(îmi simt inima cum se contracta 24/24), destul de puternic și am tot felul de simptome pe langa(durere constanta în capul pieptului, junghiuri în zona inimii care se duc pana în spate, amețeli, schimbări de ritm, etc) Am făcut toate analizele, m au văzut câțiva cardiologi pana acum, toate au ieșit foarte bune, chiar și markeri de la inima, ionograma etc, țin sa menționez că au început sa mi apară și niște extrasistole foarte supărătoare la câteva zile.. De când s a întâmplat, sunt stresat zilnic, ma simt rău, nu știu încotro sa o mai apuc, ma gândesc la moarte sigura... a mai trecut cineva prin asta sau măcar are cineva vreo idee despre ce as putea avea? Mulțumesc.
3 comentarii

Tinere, la 19 ani daca toate organele sunt bine ce ar putea sa fie, singur spui ca tie frica si te gindesti la moarte. Ai un grad mare de anxietate, asa se manifesta de ai toate tulburarile astea . Aceasta tulburare care ne-a cuprins pe toti trebue tratata foarte repede altfel se agraveaza si produce multe neplaceri. Mergi la un psihiatru si povesteste-i prin ce treci. Numai bine.

Buna. Ai somatizari de Anxietate. Mergi la psihiatru sa iti dea un tratament. Simptomele se vor retrage in 2-4 saptamani.

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 4Am palpitatii si in stare de repaus si uneori ma inteapa si simt o jena...
- 19disconfort permanent care duce pana la palpitatii la inima, dureri spre umeri, ameteala usoara
- 8distonie neurovegetativa sau afectiune organica ?
- 7sufocare, palpitatii
- 1palpitatii prelungite dupa cazatura scari
- 10durere musculara ?
- 3Reactie la anestezia generala sau distonie neuro-vegetativa?
- 1Palpitații ce intervin brusc, amețeala permanenta, dureri de cap
- 1Durere in piept/ lipsa vitamina d
- 1Durere in piept
- 4Am 19 ani si cred ca as putea face infarct miocardic
- 0Angina?
- 1Oare e semn de boală? disconfort în piept, ca o ghiară, un nod în gât
- 6Palpitatii.. simteam ca imi taie respiratia
- 1Palpitatii
- 1Probleme de sănătate
- 1Simptome de BRGE, dar endoscopie perfectă
- 0Durere si intepaturi in piept in zona plamanilor si greutate in respiratie
- 0Durere stern