pansinuzita
buna seara
am facut si eu un CT trimis de un medic ORL pentru ca acuzam dureri de cap.ca si diagnostic mi-a scris pe foia de la CT, Pansinuzita, pe ea mai scrie
- acumulare parafluida inchistata, in jumatatea inferioara a sinusurilor maxilare bilateral, cu ingrosarea circumferentiala a mucoasei
-minima acumulare parafluida la nivelul sinusului frontal stang, sinus sfenoidal, celule etmoidale
-deviatie de sept
-ingrosarea mucoasei cornetelor nazale stangi.
Mi sa dat sa iau AVELOX 5 pastile acum 4 saptamani, dar tot am dureri de cap si simt asa ca o tensiune in tot capu, mai ales in partea fruntii si a tamplelor, imi da si stari de ameteala cateodata.sa fie de la sinuzita starile astea sau sa fac alte investigatii ?
am facut si eu un CT trimis de un medic ORL pentru ca acuzam dureri de cap.ca si diagnostic mi-a scris pe foia de la CT, Pansinuzita, pe ea mai scrie
- acumulare parafluida inchistata, in jumatatea inferioara a sinusurilor maxilare bilateral, cu ingrosarea circumferentiala a mucoasei
-minima acumulare parafluida la nivelul sinusului frontal stang, sinus sfenoidal, celule etmoidale
-deviatie de sept
-ingrosarea mucoasei cornetelor nazale stangi.
Mi sa dat sa iau AVELOX 5 pastile acum 4 saptamani, dar tot am dureri de cap si simt asa ca o tensiune in tot capu, mai ales in partea fruntii si a tamplelor, imi da si stari de ameteala cateodata.sa fie de la sinuzita starile astea sau sa fac alte investigatii ?
2 comentarii
daca ce scrie medicul la radiologie este corect.. inseamna ca ai o sinuzita destul de pronuntata si e nevoie de internare in clinica ORL si de tratament serios a sinuzitei
deasemenea e nevoie de un consult la stomatolog.. de a vedea daca nu infectia de la radacina dintilor de sus a dus la aceasta sinuzita
deasemenea e nevoie de un consult la stomatolog.. de a vedea daca nu infectia de la radacina dintilor de sus a dus la aceasta sinuzita
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 4durere de cap
- 8dureri cap, muschi, oase, moleseala, somnolenta
- 5Dureri de cap, stari de voma la sfarsitul zilei
- 7Dureri fulgeratoare partea stanga a capului
- 3durere exagerata si neobisnuita de cap
- 11Simt dureri de parca m-ar lovi cu ceva in interiorul capului
- 6Durere continuua de cap in partea dreapta-spate
- 4durere de cap cand sunt stresat si nervos
- 6Bolnava sau nu?
- 0Durere de cap de un an si jumatate
- 4ameteli, greturi si dureri de cap
- 1Dureri de cap severe
- 6Tensiune mica, dependenta de cafea, dureri de cap...
- 6dureri cap, furnicaturi - nici un raspuns in USA
- 4nu stiu care e problema.. durerea de la crestetul capului la ceafa
- 2Ameteli, dureri in piept, palpitati la inima, dureri de cap
- 1Durere de cap
- 3neurologie
- 2Ce afectiune am ?
Mai multe informații despre: Durerea de cap
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: