papilom bolta palatina
Buna ziua, fetita mea a fost diagnosticata cu papilom bolta palatina, ma puteti ajuta cu mai multe informatii despre boala, tratament, ce riscuri implica si cum se poate prevenii pe viitor. va multumesc frumos
3 comentarii
orice formatiune tumorala.. NU poate fi prevenita..
si nu puteti face nimic in acest sens.
trebue scoasa.. si va recomand sa o faceti cu Radiofrecventa.. este cel mai Atraumatic, eficient, netraumatizant, nesangerand si elegant.
faceti o poza si trimiteti -*.
sa vad daca se poate face in conditii de ambulator!
ce varsta are copilul?
(*modificat de administrator)
si nu puteti face nimic in acest sens.
trebue scoasa.. si va recomand sa o faceti cu Radiofrecventa.. este cel mai Atraumatic, eficient, netraumatizant, nesangerand si elegant.
faceti o poza si trimiteti -*.
sa vad daca se poate face in conditii de ambulator!
ce varsta are copilul?
(*modificat de administrator)
Va multumesc pentru raspuns.
Fetita mea are 8 ani.
In legatura cu trimiterea unei poze este mai greu. Papilomul se afla intre amigdala dreapta si omulet.
Am fost la doctor cu ea si mi s-a spus sa asteptam pana in primavara sa vedem cum evolueaza. Credeti ca este riscant sa astept? si daca nu se face operatia ce urmari ar avea.
Va multumesc frumos
Fetita mea are 8 ani.
In legatura cu trimiterea unei poze este mai greu. Papilomul se afla intre amigdala dreapta si omulet.
Am fost la doctor cu ea si mi s-a spus sa asteptam pana in primavara sa vedem cum evolueaza. Credeti ca este riscant sa astept? si daca nu se face operatia ce urmari ar avea.
Va multumesc frumos
nu. nu este riscant
trebue sa o urmariti.
si numai in cazul ca creste rapid.. trebue sa mergeti la medic
trebue sa o urmariti.
si numai in cazul ca creste rapid.. trebue sa mergeti la medic
Alte subiecte recente din această secțiune: