PAPILON PE LIMBA
Buna ziua. Am o intrebare in legatura cu sora mea in varsta de 32 de ani din Arad. De 10 ani are un papilon pe limba de marimea a doua boabe de fasole puse cap in cap.De cativa ani este aceasta marime, ca de la inceput nu a fost asa de mare. In ultimii ani a inceput ca mearga la medici, iar un prim raspuns a fost ca trebuie sa faca o biopsie sa vada de ce natura este. Surorii mele ii este frica sa faca aceasta analiza deoarece daca este de natura cancerigena nu vrea sa se umble la el. Credeti ca esxista o modalitate de a afla ce fel de papilon este sau daca este vreun tratament. Sau daca este vreo interventie spuneti-mi, va rog, care sunt riscurile si urmariile si daca puteti sa-mi spuneti unde ar fi indicat sa mearga mai sigur. Multumesc frumos
2 comentarii
Nu exista alta modalitate de a afla structura anatomica.. decat daca este extirpata formatiunea.
Interventiile pe limba sefac la BMF( OMF). oro-maxilo-facial.
sau la ORL.sora trebue sa inteleaga.. cu cat formatiunea este mai mare, cu atat interventia este mai sangeranda.
Ca si metoda mai putin sangeranda se poate inlatura formatiunea cu Laser sau Radiofrecventa!
Interventiile pe limba sefac la BMF( OMF). oro-maxilo-facial.
sau la ORL.sora trebue sa inteleaga.. cu cat formatiunea este mai mare, cu atat interventia este mai sangeranda.
Ca si metoda mai putin sangeranda se poate inlatura formatiunea cu Laser sau Radiofrecventa!
Va multumesc pentru sfatul d-voastra. As mai vrea sa va cer o parere. Am auzit ca ar fi un tratament naturist foarte scump (pt noi). Se numeste TIEN HSIEN LIQUID. Stiu ca sunt situatii cand nu se accepta medicina naturista, dar avand in vedere situatia vrem sa ne interesam de orice fel de medicatie. Daca d-voastra nu sunteti deacord cu aceasta cale nu este necesar sa-mi raspundeti. As fi vrut o parere. Va multumesc
Alte subiecte recente din această secțiune: