Păreri? ma simt de parca mai am 1 zi de trăit, nimeni nu găsește nimic

26-03-2021
AjutorVaRoG
Nu este medic/terapeut
AjutorVaRoG
Cum e posibil să am dureri benigne în jurul inimii și batai aritmice zilnic, dureri de rinichi, dureri în partea dreapta a abd, durere în capul pieptului constanta, respirstie uneori îngreunată, gust și miros nasol, buze și gura uscate tot timpul, insomnii, spasme musculare, inclusiv degete mâini, înțepături de cap, tuse inexplicabila cu un harait uneori și multe altele? Am vizitat cel puțin 18 medici printre care 6-7 cardiologi și de fiecare data iese bine când ma duc acolo, analize la fel... dar eu ma simt de parca mai am 1 zi de trăit, nimeni nu găsește nimic, am încercat și psihiatria-nimic, credeți ca e posibil ca un covid sa mi fi lăsat sechele? Menționez ca înainte sa mi se întâmple prima data, acum aprox 4 luni am fost bolnav cu puroi pe amigdale și n am avut gust și miros vreo 3 sapt.. Nu știu dacă a fost covid.. Eu tot tind sa cred asta.. Vreau sa mi fac un rmn cardiac sa vad exact dacă acolo este problema...sunt tânăr și nu vreau sa mai bat pasul pe loc atât timp, deja am pierdut jumătate de an și e jale.. Dvs ce credeți?
1 comentarii
2
27-03-2021, ora 22:24
Tzigaret
Nu este medic/terapeut
Tzigaret
Fra nu stiu ce sa zic, si eu am postat o gramada de intrebari si nici drq nu raspunde la ele.:)) se uita 1000 de gaini la postare da nici macar unu sa zica macar marsh drq.
E o mizerie de forum , iti pierzi vremea intreband..
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
06-06-2023, ora 10:15
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Senzație de greutate și durere în picioare? Din anul 1997 suntem în România și tratăm varice fără operație și fără internare. La Varicoline, beneficiați de servicii medicale la cele mai înalte standarde, efectuate de profesioniști cu o rată de succes între 93-97%! Detalii aici