penis cu mult preput

Am 19 ani, am prea mult preput pe penis. Penisul meu (glandul) este acoperit cu preput, tot glandul e acoperit, si atunci cand este in erectie, el seamana cu un penis cum ar fie in stare fleasca numai ca mai mare (pot cu usurinta cu mina sa dau preputul in jos la gitul penisului) asta e fimoza?sau ce ?
3 comentarii

buna dimineata !ma numesc Paul Adrian si am o problema cu care ma "bat" de vreo 2 ani de zile! mi-a aparut pe capul penisului niste pete rosii care la inceput evident le-am ignorat, , , , dupa cateva luni am mers totusi la un medic dermatolog care mi-a prescris nidoflor unguent si spalaturi cu apa si bicarbonat de sodiu ( din farmacie ), toate bune si frumoase..mi-au disparut petele.dar dupa un timp...au reaparut ! Stiind deja "reteta"...am dat iar cu nidoflor cateva zile.si iar au disparut !
in timp..revenind la aceeasi problema am schimbat doctorul...mi-a luat "lama".si mi-a spus sa iau tinidazol. la fel mi-au disparut..putin mai greu ( cam 2 sapt) dar au disparut ! evident ca nu puteam sa sa ma culc linistit in timp...pt ca iar in timp..dupa 1-2-3 sapt..apare cate o pata...peste 2 zile mai 2...si in 1-2 sapt..."fara numar"...in caz ca nu aplic cu nimic! problema mea este.daca dau cu nidoflor..in 3-4-5 zile...capul este ca nou ! si dupa 1-2 sapt.iar apar !:(((
de ce? ( mentionez ca nu ma doare, nu am scurgeri, nu ustura la urinare doar.."decor insuportabil"..( ahh da...parca petele sunt conturare de un cerculetz alb
ajutor???
in timp..revenind la aceeasi problema am schimbat doctorul...mi-a luat "lama".si mi-a spus sa iau tinidazol. la fel mi-au disparut..putin mai greu ( cam 2 sapt) dar au disparut ! evident ca nu puteam sa sa ma culc linistit in timp...pt ca iar in timp..dupa 1-2-3 sapt..apare cate o pata...peste 2 zile mai 2...si in 1-2 sapt..."fara numar"...in caz ca nu aplic cu nimic! problema mea este.daca dau cu nidoflor..in 3-4-5 zile...capul este ca nou ! si dupa 1-2 sapt.iar apar !:(((
de ce? ( mentionez ca nu ma doare, nu am scurgeri, nu ustura la urinare doar.."decor insuportabil"..( ahh da...parca petele sunt conturare de un cerculetz alb
ajutor???

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 4Penis rosu..:(
- 41Mi s-a rupt ata si...
- 291bubite la baza capului penisului
- 8iritatii pe penis
- 3Am 15 ani si inca nu am decalotat penisul
- 9nu stiu ce e...
- 3Usturimi si uscaturi
- 5probleme cu penisul...
- 3O intrebare despre penis.
- 314 ani si doresc un raspuns daca se poate
- 2Crapatura piele penis
- 7Probleme inaintea inceperii actului sexual.
- 4Iritatie penis (nu pe piele ci in interior)
- 3Pielea penisului crapata, incretita
- 3Operatie Penis | urmari
- 1problema penis!
- 3iritatie a penisului
- 2Piele Penis Uscata
- 2Problema Penis - Ajutor
- 3Miros neplacut-penis (fara alte simptome)
Mai multe informații despre: Penisul
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: