Pentru cei ce au o boala psihica diagnosticata si lucreaza

20-09-2025
Galapagos1
Nu este medic/terapeut
Galapagos1
Salut !

Din cate am vazut pe net o sa bage o noua platforma digitala pentru casa de asigurari de sanatate, teama mea este ca atunci cand voi schimba locul de munca si am sa cer adeverinta medicala de la medicu de familie sa nu imi ceara cardu de sanatate si sa vada ca am luat reteta cu cardul. Eu nu sunt inregistrat la medicul de familie, ma duc la privat platesc reteta si imi iau medicamentele unele compensate altele le platesc. Pe voi astia care lucrati nu va baga in teama ? Ce pareri aveti! Multumunesc anticipat!
1 comentarii
0
28-09-2025, ora 10:40
anonim2050
Nu este medic/terapeut
anonim2050
Salut! Daca iti schimbi locul de munca si afla ca ai o boala psihica ce se poate intampla? Nu cred ca ai facut ceva ilegal. Sunt unele persoane cu boli psihice care pot sa muncească si iau medicamente. Unii au indemnizatie de handicap si lucrează part time. Depinde cat de functionala este acea persoana si repet nu cred ca iti da amenda pentru asta.
Adaugă un comentariu / răspuns

15-04-2016, ora 10:25
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Psihologi, psihiatri, psihoterapeuti
Recomandă un Psihoterapeut sau caută unul!
La-Psiholog.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 3900 de terapeuți din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor psihologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. În plus, există o secțiune cu o mulțime de articole interesante și teste psihologice. Accesați site-ul