Pentru doctor Flueraru Valeriu
Buna ziua
Ma numesc Sergiu, sunt din Republica Moldova / Chisinau.
Am 24 ani.
Deja de aproximativ 4 ani sufar cu nasu. Noaptea nu pot dormi si ziua mereu mi se usuca in git.
Am avut 3 interventii chirurgicale la nas - indreptarea septului nazal
- eliminarea polipilor
- eliminarea polipilor cu laserul.
Pina in ziua de azi nu pot respira deloc.
Am trecut cu o luna in urma tomografia - acolo mi-au spus ca am polipi nazali si iar trebuie operatie.
As dori sa aflu daca dumneavoastra faceti asa tip de operatie, si care este pretul aproximativ pentru aceasta, la noi cred ca nu mai are rost sa fac, e lucru de mintuiala si bani aruncati in vint.
Mersi anticipat.
Ma numesc Sergiu, sunt din Republica Moldova / Chisinau.
Am 24 ani.
Deja de aproximativ 4 ani sufar cu nasu. Noaptea nu pot dormi si ziua mereu mi se usuca in git.
Am avut 3 interventii chirurgicale la nas - indreptarea septului nazal
- eliminarea polipilor
- eliminarea polipilor cu laserul.
Pina in ziua de azi nu pot respira deloc.
Am trecut cu o luna in urma tomografia - acolo mi-au spus ca am polipi nazali si iar trebuie operatie.
As dori sa aflu daca dumneavoastra faceti asa tip de operatie, si care este pretul aproximativ pentru aceasta, la noi cred ca nu mai are rost sa fac, e lucru de mintuiala si bani aruncati in vint.
Mersi anticipat.
1 comentarii
da. se practica la cab. interventii chirurgicale cu radiofrecventa.. pentru polipoza nazala
interventiile se fac in ambulator.. cu anestezie locala
din acest motiv Conteaza localizarea acelor polipi
imi scrii pe adresa personala pe hotmail.. -. si atasezi acolo cateva poze de pe rezultatul de la Tomograf.. unde se vad bine polipii...
interventiile se fac in ambulator.. cu anestezie locala
din acest motiv Conteaza localizarea acelor polipi
imi scrii pe adresa personala pe hotmail.. -. si atasezi acolo cateva poze de pe rezultatul de la Tomograf.. unde se vad bine polipii...
Alte subiecte recente din această secțiune: