pentru domnul doctor
v-am scris aproape acum o saptamana despre problema mea cu ganglionii, as dori un sfat, cei doi pe care i-am depistat vinerea trecuta sint tot acolo la fel doar ca dimineata par mai mari, dar din pacate aseara am mai depistat unul cervical cind ma spalam pe cap am sunat doctorita dar imi spune sa ma linistesc ca de obicei apar in viroze dar eu nu am avut in ultimele saptamini nici un alt simtom (ganglionul de dupa cap sigur nu il aveam acum 4 zile in urma deoarece m-am palpat bine), azi am facut test hiv, hepatite b, c toate negative, vsh normal( chiar mai mic), fibrinogen normal, proteina c reactiva negativ, hemoleucograma normala, doar trombocite scazute si ceva euzonofilii ce sa fac doc orii spun ca n-am nimic si sa ii las in pace, am uitat am vitiligo de 31 de ani, dumneavoastra ce parere aveti
3 comentarii
domnule doctor as avea o problema, trebuia sa-mi vina menstruatia pe 10 ianuarie si nici la ora actuala nu mi-au venit, am avut relatii sexuale cu partenerul si la inceput ma gandeam k sunt insarcinata pt k am avut unele simptome, mi-era foame fff des, aveam greturi si mi-am facut testul si n mi-a iesit.acum numai am greturi n-mi mai este asa foame.eu am lasat anticonceptionaleleacum 8 luni d zile si pana in noiembrie n imi venise...dar noiembrie decmbrie am avut 5 zile...am fost la ginecolog si mi-a zis k sunt in regula k n-am nicio probl cu ovarele sau uterul.as vrea sa aud si parerea dvs.multumesc frumos
ccoruta.
sa faci un consul la Pneumoftizio.
ganglionii cervicali.. uneori apartin zonei toracale!
ferycik.
o deregklare de ciclu are multe cauze( hormonale, psihologice, infectioase.. de mediu, de temnperatura si poate chear de infectii parazitare)
tre sa mergi la alt ginecolog, , sa faci ecografii abdominale.. sa consulti un endocrinolog ! s.a
sa faci un consul la Pneumoftizio.
ganglionii cervicali.. uneori apartin zonei toracale!
ferycik.
o deregklare de ciclu are multe cauze( hormonale, psihologice, infectioase.. de mediu, de temnperatura si poate chear de infectii parazitare)
tre sa mergi la alt ginecolog, , sa faci ecografii abdominale.. sa consulti un endocrinolog ! s.a
deci asta inseamna k nu sunt insarcinata si k mi-a intarziat din aceste cauze!multumesc frumos domnule doctor
Alte subiecte recente din această secțiune: