Pete albe penis | Forumul Medical ROmedic

Pete albe penis

03-03-2016
Al3xandru1
Nu este medic/terapeut
Al3xandru1
Bună ziua, acum un an de zile am avut candida aparandu-mi pete albe pe vârful penisului şi având acea secreţie alba branzoasa, în acelaşi timp am fost găsit şi cu o infecţie urinara pe care am tratat-o cu antibiotice... După care am început tratamentul pentru candida şi nu reuşeam sa scap de ea, am făcut diferite tratamente pana acum 3 săptămâni cu diferite unguente şi acele pete albe au rămas neavând alte simptome decât petele.. Este posibil ca după o infecţie cu candida sa rămână acele pete chiar dacă nu mai exista infecţia?
4 comentarii
0
03-03-2016, ora 12:51
clara_p
Nu este medic/terapeut
clara_p
S-ar putea ca acele pete sa nu fie candida.
Dati cautare pe forum pete albe pe penis caseta verde dreapta sus, buton portocaliu Cauta si mergeti la Dermatolog sa va diagnosticheze corect si sa va dea tratament.
0
03-03-2016, ora 15:09
Al3xandru1
Nu este medic/terapeut
Al3xandru1
De la dermato-venerolog am avut toate tratamentele: primele analize au fost cu candida şi infecţie urinara, a doua a fost cu ceva streptococ sau stafilococ ceva de genul, la a treia serie de analize a fost neisseria gonoree, la a.l patrulea set la fel neisseria gonoree şi la ultinul set de analize nu a mai fost neisseria ci ceva de genul coci... Am făcut alte teste de sânge şi au fost bune... Doar acei coci... Iar tratamentul a fost un unguent ce l.am folosit 2 săptămâni după care am fost la control şi acele pete încă erau şi a zis ca ar putea sa rămână asa fiind ca o cicatrice după acea candida sau ce a fost şi mi.a mai dat un unguent Elidel sa.l folosesc timp de doua săptămâni o data pe zi... am folosit acest ultim tratament şi acele pete tot sunt. Oare sa fie asa cum a zis doctorul ca acele pete sa rămână chiar dacă nu mai am nimic??
0
21-03-2016, ora 19:03
psc
Nu este medic/terapeut
psc
e posibil ca dupa folosirea unui antibiotic timp de circa 10 zile(impreuna cu medicatia specifica virozelor), sa apara acea secretie "branzoasa" pe penis?insotita de o usoara usturime? dupa ce curat zona, reapare...curatata zona cu apa calda, prosop curat si aplicat Bepanthen crema ar fi ok? daca nu, ce alt tratament s-ar dovedi eficient? multumesc
0
21-03-2016, ora 21:09
clara_p
Nu este medic/terapeut
clara_p
@ Al3xandru1

V-am trimis mesaj privat. Apasati Modificati profilul dv, casuta verde dreapta sus, si apoi mesaje.

@ psc

Ati facut candida de la antibiotice.
Mergeti la farmacie sa va dea farmacista ce unguent are mai bun pt asta si o pastila de Flucovim 150 mg doza unica.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: