Pete maro închis penis

21-01-2019
Exod
Nu este medic/terapeut
Exod
Am 39 de ani, in urma cu aproximativ 1 an mi-au apărut pe pielea de pe corpul penisului 4 pete mici maro închis.Le am ignorat crezând că vor dispărea putând fi provocate de o igiena mai precară(omisiunea de a mă spală după act sexual).Menționez că nu există absolut nici un alt simptom, nu am scurgeri mâncărimi sau alt disconfort.De câteva zile am constat că au apărut alte câteva la fel de mici iar cele vechi s au mărit, cred că sunt vreo 10.Seamana cu alunițele care apar pe corp la culoare doar că sunt perfect plate, nu se simt cand le ating. Dacă doriți pot prezenta și câteva poze ideea e că pe mine m au speriat foarte tare.
Va mulțumesc.
2 comentarii
0
19-03-2019, ora 17:31
Anonim4Ever
Nu este medic/terapeut
Anonim4Ever
Salut! Ai găsit răspuns la problema ta? Si eu am astfel de pete maronii unele mai mici altele mai mari, unele mai inchise la culoare, chiar si pe scrot. Am 27 ani și nu am avut parteneră până in prezent iar chestiile astea mă doboară psihic fiindcă nu știu ce se întâmplă cu mine. Multumesc anticipat oricui oferă un răspuns cât de cât folositor.
0
19-03-2019, ora 19:36
Dr. Dumitru Florin
Dermatovenerologie, Bucuresti
Dr. Dumitru Florin
Buna ziua!
Posibil sa fie leziuni de lentigo ( ca un fel de alunite, nu sunt periculoase).
Cel mai bine ar fi sa mergeti la un consult dermatologic, eventual o examinare a acestor pete maro asemantoare alunitelor cu un aparat numit dermatoscop.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.