Pete rosii pe capul penisului si mancarimi.

Buna, am si eu o problema care ma deranjeaza foarte tare. Imi tot apar pete rosii pe capul penisului si in acest timp imi si provoaca mancarimi. In unele momente ale zilei dupa urinare imi apar si ceva scurgeri urat mirositoare. Multumesc. Astept ajutorul Dvs.
1 comentarii

Buna ziua.
Cam acum 2-3 saptamani am fost diagnosticat cu gonoree...am urmat tratament cu Amoxiplus...mi-au trecut simptomele de curand..iar acum 2 zile am observat cateva puncte rosii pe capul penisului...astazi...am vazut ca tot capul este plin de bubite mici rosii..ca o iritatie..insotite o o usoara mancarime..credeti ca are legatura cu Gonoreea ? ce imi recomandati sa iau ? Si va rog spuneti-mi daca pot intretine relatii sexuale neprotejate in aceasta perioada..iar daca nu upa cat timp.. Va multumesc anticipat.
Cam acum 2-3 saptamani am fost diagnosticat cu gonoree...am urmat tratament cu Amoxiplus...mi-au trecut simptomele de curand..iar acum 2 zile am observat cateva puncte rosii pe capul penisului...astazi...am vazut ca tot capul este plin de bubite mici rosii..ca o iritatie..insotite o o usoara mancarime..credeti ca are legatura cu Gonoreea ? ce imi recomandati sa iau ? Si va rog spuneti-mi daca pot intretine relatii sexuale neprotejate in aceasta perioada..iar daca nu upa cat timp.. Va multumesc anticipat.

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3De ceva timp mi-au aparut niste pete pe corp nu ma mananca sunt de diferite marimi
- 5Cand ma doare capul imi apare o pata pe frunte
- 4pete mici albe
- 3pete maro pe buze
- 4Mi-a aparut de ceva vreme o pata rosie, nu prea mare pe penis
- 1tenul gras, matreata si pete pe fata
- 9Purpura vasculara... la cat timp trece?
- 8Pete galbene in zona pubiana
- 8pete rosii pe corp si gat
- 3de 5 ani ma confrunt cu niste pete...
- 5Pete pe suprafata corpului!
- 66pete albe si pete maronii
- 6de aproximativ o luna mi-au aparut niste pete pe piele...
- 7psoriazis de vreo 3 ani
- 7pete rosii pe burtica si spate, numai la caldura...
- 6pete fata... de mai bine de jumatate de an
- 1Mi-a aparut un semn pe picior
- 0Pete albe pe palme
- 1Pete pe corp care nu dispar
- 1Pete albe care dispar când stau întinsa in pat
Mai multe informații despre: pete pe piele pete pe penis
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: