Pete rosii pe capul penisului si mancarimi.

Buna, am si eu o problema care ma deranjeaza foarte tare. Imi tot apar pete rosii pe capul penisului si in acest timp imi si provoaca mancarimi. In unele momente ale zilei dupa urinare imi apar si ceva scurgeri urat mirositoare. Multumesc. Astept ajutorul Dvs.
1 comentarii

Buna ziua.
Cam acum 2-3 saptamani am fost diagnosticat cu gonoree...am urmat tratament cu Amoxiplus...mi-au trecut simptomele de curand..iar acum 2 zile am observat cateva puncte rosii pe capul penisului...astazi...am vazut ca tot capul este plin de bubite mici rosii..ca o iritatie..insotite o o usoara mancarime..credeti ca are legatura cu Gonoreea ? ce imi recomandati sa iau ? Si va rog spuneti-mi daca pot intretine relatii sexuale neprotejate in aceasta perioada..iar daca nu upa cat timp.. Va multumesc anticipat.
Cam acum 2-3 saptamani am fost diagnosticat cu gonoree...am urmat tratament cu Amoxiplus...mi-au trecut simptomele de curand..iar acum 2 zile am observat cateva puncte rosii pe capul penisului...astazi...am vazut ca tot capul este plin de bubite mici rosii..ca o iritatie..insotite o o usoara mancarime..credeti ca are legatura cu Gonoreea ? ce imi recomandati sa iau ? Si va rog spuneti-mi daca pot intretine relatii sexuale neprotejate in aceasta perioada..iar daca nu upa cat timp.. Va multumesc anticipat.

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 1pete maro care se fac albe
- 3de 3 zile mi-au aparut niste pete de culoare ros-galbuie cu puroi pe penis
- 2Pete albe pe penis
- 2Pete, urme de la cosuri-trec prin expunerea la soare?
- 2pete albe pe piele
- 2pata alba pe picior
- 2urgent! pete care dispar dupa o jumatate de ora
- 3pete maro care se inmultesc
- 17pete maronii s-au extins pe gat
- 3hematoame mici pe scrot (puncte negre)
- 4pete pe fata bebelusului
- 4Ciuperca (pete albe) pe piele
- 3pete negre
- 5Pete albe pe miini - o boala transmisibila ?
- 0Pete pe corp rosii-maronii
- 2Pata (basica) pe penis
- 4am nevoie de un sfat urgent - pete maronii
- 1o pata rosie pe capul penisului
- 0Pete pe piele
- 1Petele de la bube nu dispar
Mai multe informații despre: pete pe piele pete pe penis
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: