Pete rosii pe capul penisului si mancarimi.
Buna, am si eu o problema care ma deranjeaza foarte tare. Imi tot apar pete rosii pe capul penisului si in acest timp imi si provoaca mancarimi. In unele momente ale zilei dupa urinare imi apar si ceva scurgeri urat mirositoare. Multumesc. Astept ajutorul Dvs.
1 comentarii
Buna ziua.
Cam acum 2-3 saptamani am fost diagnosticat cu gonoree...am urmat tratament cu Amoxiplus...mi-au trecut simptomele de curand..iar acum 2 zile am observat cateva puncte rosii pe capul penisului...astazi...am vazut ca tot capul este plin de bubite mici rosii..ca o iritatie..insotite o o usoara mancarime..credeti ca are legatura cu Gonoreea ? ce imi recomandati sa iau ? Si va rog spuneti-mi daca pot intretine relatii sexuale neprotejate in aceasta perioada..iar daca nu upa cat timp.. Va multumesc anticipat.
Cam acum 2-3 saptamani am fost diagnosticat cu gonoree...am urmat tratament cu Amoxiplus...mi-au trecut simptomele de curand..iar acum 2 zile am observat cateva puncte rosii pe capul penisului...astazi...am vazut ca tot capul este plin de bubite mici rosii..ca o iritatie..insotite o o usoara mancarime..credeti ca are legatura cu Gonoreea ? ce imi recomandati sa iau ? Si va rog spuneti-mi daca pot intretine relatii sexuale neprotejate in aceasta perioada..iar daca nu upa cat timp.. Va multumesc anticipat.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 4pata rosie pe penis
- 4pete mici albe
- 2pete albe pe piele
- 2pata alba pe penis
- 4de ceva timp mi-a aparut la testicolul stang niste ganglioni
- 23Pete rosii pe fata
- 3boli de piele
- 5Pata mic rosie pe andebrat + dermatita seboreica
- 1pete pe gat si la subrat
- 2pete albe aparute pe corp la sotul meu
- 0mi-au aparut niste pete mic rosii pe corp si imi provoaca un prurit, poate fi rubeola?
- 2pete rosii dureroase pe degetele de la picioare
- 1Pete maronii
- 1Pete rosii de la IsotrexIN gel
- 2Pete rosii-maronii cu piele descuamata
- 1Pete rosii pe obraz, sub ochi
- 1o pata rosie pe capul penisului
- 1Pete mov pe coapsa langa testicule
- 2Pete rosii pe corp cauzate de BTS?
- 1Pata roz pe sân
Mai multe informații despre: pete pe piele pete pe penis
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: