Pete rosii pe capul penisului si mancarimi.
Buna, am si eu o problema care ma deranjeaza foarte tare. Imi tot apar pete rosii pe capul penisului si in acest timp imi si provoaca mancarimi. In unele momente ale zilei dupa urinare imi apar si ceva scurgeri urat mirositoare. Multumesc. Astept ajutorul Dvs.
1 comentarii
Buna ziua.
Cam acum 2-3 saptamani am fost diagnosticat cu gonoree...am urmat tratament cu Amoxiplus...mi-au trecut simptomele de curand..iar acum 2 zile am observat cateva puncte rosii pe capul penisului...astazi...am vazut ca tot capul este plin de bubite mici rosii..ca o iritatie..insotite o o usoara mancarime..credeti ca are legatura cu Gonoreea ? ce imi recomandati sa iau ? Si va rog spuneti-mi daca pot intretine relatii sexuale neprotejate in aceasta perioada..iar daca nu upa cat timp.. Va multumesc anticipat.
Cam acum 2-3 saptamani am fost diagnosticat cu gonoree...am urmat tratament cu Amoxiplus...mi-au trecut simptomele de curand..iar acum 2 zile am observat cateva puncte rosii pe capul penisului...astazi...am vazut ca tot capul este plin de bubite mici rosii..ca o iritatie..insotite o o usoara mancarime..credeti ca are legatura cu Gonoreea ? ce imi recomandati sa iau ? Si va rog spuneti-mi daca pot intretine relatii sexuale neprotejate in aceasta perioada..iar daca nu upa cat timp.. Va multumesc anticipat.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 1pete maro care se fac albe
- 2Pete, urme de la cosuri-trec prin expunerea la soare?
- 6pete pe piele pe burta si pe sani
- 3pete maronii pe piept, spate si pe mana... nu il mananca, dar arata urat
- 1Pete pe trunchi
- 7Dupa ce intrerup tratamentul (HPV) apar niste pete albe
- 13Pete maroni - portocali! Va rog, dati-mi un sfat!
- 4pete pe fata bebelusului
- 8Pete rosii, rozalii pe burta si sani
- 12cosuri si pete
- 0Pete rosii-mov pe spate alungite
- 0Pete albe pe capul penisului
- 2cum dispar semnele de la cosuri?
- 0Pete albe pe piele
- 1pete rosii, uscate pe piele
- 1Pata pe gland
- 1Pete albe gland penis !
- 4Pete albe penis
- 1Pete pe corp