Pete rosii pe penis ! nedureroase..

03-07-2009
Vladx
Nu este medic/terapeut
Vladx
Buna ziua, as avea si eu o intrebare la dumneavoastra :
Ma numesc Vlad, am 16 ani si am o problema, am niste pete rosii pe penis, nedureroase, am cautat pe internet diverse simptome ale unor boli, insa majoritatea erau prin transmitere sexuala, la mine nu ar fi cazul deoarece sunt virgin, si nu vad cum as putea fi infectat cu ceva boala prin transmitere sexuala.
Am aceasta problema de ceva luni de zile, imi este rusine sa ma duc la un medic, dupa cate am vazut pe internet am ajuns la concluzia sa fie ceva iritatie ? imi puteti recomanda ceva pentru tratarea petelor ?

Poate fi si o iritatie de la masturbare ?
1 comentarii
0
03-07-2009, ora 13:52
Vladx
Nu este medic/terapeut
Vladx
Scuzati de double-post, dar am uitat sa precizez un lucru, prin Aprilie am fost la un dermatolog deoarece am avut niste pete pe piele dar aceste pete erau de la o alergie.
Aceste pete pe penis le-am avut cand m-am dus la dermatolog, dar mi-a fost rusine sa spun si a doua problema, la final dermatologul ma pus sa fac niste teste de sange.. etc. Mi-a luat probe de urina de sange si a doua zii sau a treia zii cand m-am dus dupa rezultate, rezultatele erau toate OK, perfect sanatos, atunci parca m-am mai linistit, insa petele de pe penis tot acolo erau, sa fie de la masturbare, sa fie o iritatie ?
Sa folosesc Advartan ?
Adaugă un comentariu / răspuns