pete rosii pe penis & usoara inflamatie a preputului

1048 comentarii 1 2 ..... 192021 ..... 34 35 Înainte ›
0
11-04-2010, ora 10:32
Dr. Dorin Mihalache
Dermatovenerologie
Dr. Dorin Mihalache
Pentru robert85:
Posibil sa fie vorba despre o candidoza aparuta dupa tratamentul antibiotic.
0
15-04-2010, ora 21:22
katalyn_3
Nu este medic/terapeut
katalyn_3
buna seara. Am si eo o problema. de cateva zile mi-a aparut pe tubul penisului o pata rosie. nu am niciun fel de mancarimi, usturimi etc., nu am avut niciun contact sexual si nu stiu de la ce poate fi. Sper ca ma puteti ajuta. Va multumesc!!
0
16-04-2010, ora 12:23
cornelpopescu
Nu este medic/terapeut
cornelpopescu
Buna ziua! Am niste mancarimi usoare, cu roseata si o mica bubita rosie -ca un cos- pe preput. M-am spalat abundent acum 7-8 zile cu sapun in zona, s-ar putea sa fie cauzate de acest fapt? De asemenea, de atunci merg adesea la baie sa vad "evolutia" (8-10 ori pe zi), s-ar putea ca asta sa agraveze?Am fost la dermatolog, mi-a recomandat aerius si pimafucort timp de 5 zile, dar am intrerupt utilizarea cremei dupa 2 zile deoarece mancarimile cresteau in intensitate.Tratamentul cu aerius l-am continuat. Multumesc!
0
16-04-2010, ora 12:38
cornelpopescu
Nu este medic/terapeut
cornelpopescu
Am uitat sa mentionez ca nu am constat scurgeri suspecte si ca acel cosulet e vizibil doar la decalotare. In jurul acelui cos e mancarimea. Multumesc.
0
17-04-2010, ora 14:59
sever2010
Nu este medic/terapeut
sever2010
Buna ziua! ieri m-am masturbat si dupa ce "am terminat" am constat niste pete mici rosii pe penis.Nu ma ustura, nu ma mananca, doar sunt acolo.Ce credeti ca ar putea fi si cu ce le as putea trata?Va multumesc anticipat!
0
21-04-2010, ora 17:39
criss131
Nu este medic/terapeut
criss131
Buna ziua Dl. Doctor. cam de 2 saptamani am si eu o problema. Am o usoara inflamatie al preputului care se prezinta ca si o rosiata si o usoara mancarime ( se observa mai bine la decalotare, mai ales cand penisul intra in erectie). preputul este destul de sensibil la atingere si se inflameaza imediat. in timpul actului sexual simt o oarecare jena si o mancarime.. Am discutat si cu un medic si mi-a spus sa folosesc Nidoflor -2-3 zile va rog ajutati-ma cu un tratament..Va multumesc pentru ajutor
0
22-04-2010, ora 18:16
Dr. Dorin Mihalache
Dermatovenerologie
Dr. Dorin Mihalache
Pentru katalyn_3:
Poate ca este de la ruj !!
0
22-04-2010, ora 18:18
Dr. Dorin Mihalache
Dermatovenerologie
Dr. Dorin Mihalache
Pentru cornelpopescu:
Incercati sa aplicati Advantan crema, de 2 ori pe zi, dimineata si seara, 3-4 zile.
0
22-04-2010, ora 18:20
Dr. Dorin Mihalache
Dermatovenerologie
Dr. Dorin Mihalache
Pentru sever2010:
Probabil ca ai fost prea "dur" in timpul masturbarii si ai facut o iritatie din cauza temperaturii crescute generata de frecare! Incearca tot Advantan crema.
0
22-04-2010, ora 18:22
Dr. Dorin Mihalache
Dermatovenerologie
Dr. Dorin Mihalache
Pentru criss131:
Poti folosi Nidoflorul, insa partenera trebuie sa faca un examen al secretiei vaginale.
0
22-04-2010, ora 23:03
Emy69
Nu este medic/terapeut
Emy69
Buna seara Dl Doctor, am si eu o probleme de ceva timp in urma.Cam o data la 2-3 saptamani imi apare pe, , Gland"o roseata, iar Preput retractat se umfla se observa foarte bine la decalotare totodata insotit de mancarimi, usturaturi.Va rog frumos sa ma ajuntati cu un raspuns.Va multumesc anticipat
0
23-04-2010, ora 00:59
sever2010
Nu este medic/terapeut
sever2010
Va multumesc !
0
24-04-2010, ora 18:48
marius_112
Nu este medic/terapeut
marius_112
am si eu o problema. am de mult timp in jurul capului penisului niste bubite albe ca niste perisori, nu ma doare nu nimic.ce poate fi????
0
25-04-2010, ora 16:21
Dr. Dorin Mihalache
Dermatovenerologie
Dr. Dorin Mihalache
Pentru Emy69:
Daca apare dupa contact sexual, este din cauza iritarii. Daca nu, inseamna ca igiena nu este corecta.
0
25-04-2010, ora 16:22
Dr. Dorin Mihalache
Dermatovenerologie
Dr. Dorin Mihalache
Pentru marius_112:
Papule perlate ale penisului.
0
27-04-2010, ora 15:30
cris131
Nu este medic/terapeut
cris131
Buna ziua, Dl. Doctor si multumesc pentru raspuns, am folosit nidoflor si nu mai am aceea iritatie pe preput. dar acum se pare ca mai am o problema. Au aparut pe gland o gramada de "" bubite rosii "" iar capatul clopotului este destul de inflamat., nu am mancarimi doar o mica durere ( jena ). din cate am studiat se pare ca ar fi vorba despre o balanita candidozica.. am vazut tratamentul Dumneavoastra dar nu se mai gaseste Travocort.. am luat in schimb LOMEXIM. va rog sa-mi spuneti daca este ok si cat timp sa urmez tratamentul - am inveput de vineri 23.04 si nu am vazut vreo ameliorare fac si bai cu bicarbonat de Sodiu.Lomexim - odata pe zi. va multumesc
0
29-04-2010, ora 17:32
Dr. Dorin Mihalache
Dermatovenerologie
Dr. Dorin Mihalache
Ar fi fost mai indicat Pimafucort, insa puteti aplica si Lomexin, insa in 2 aplicatii zilnice.
0
29-04-2010, ora 17:36
cris131
Nu este medic/terapeut
cris131
va multumesc pentru raspuns. atunci o sa trec pe Pimafucort - si tot 2 aplicatii zilnice ? si tratament de 7 zile
0
30-04-2010, ora 14:27
alexb2008
Nu este medic/terapeut
alexb2008
Buna ziua, in urma cu cativa ani am fost diagnosticat probabil cu balanita candidozica pentru ca am primit Clotrimazol solutie.Nu mi-a trecut atunci dar am lasat problema in stand by pentru ca nu ma deranja deloc, era doar inestetic adica puncte mici rosii pe gland, fara durere, fara usturime, fara mancarime sau scurgeri.De vre 3 saptamani am reluat tratamentul cu Clotrimazol crema apoi cu Nidoflor dar fara rezultate.
Citind posturile dv am vazut ca sunteti fan Travocort, problema e ca nu se mai gaseste in farmacii asa ca am luat Travogen(am inteles ca lipseste doar glucocorticoidul, as avea si un Dermovate prin casa pe post de corticoid dar nu stiu daca e indicat)

Sa continui cu solutie cu bicarbonat de sodiu si Travogen sau sa iau Pimafucort?

Multumesc.
0
01-05-2010, ora 10:24
Dr. Dorin Mihalache
Dermatovenerologie
Dr. Dorin Mihalache
Nu aplicati Dermovate pe penis !
Nu sunt "fan" Travocort, insa asocierea unui corticoid bland cu un antimicotic asigura obtinerea unui efect mai rapid pentru bolnav, adica acesta observa imediat ca lucrurile merg bine.
La celelalte antimicotice se vad efectele mai lent, motiv pentru care unii pacienti abandoneaza tratamentul.
Din acelasi motiv va sfatuiesc sa utilizati mai bine Pimafucort decat Pimafucin.
0
01-05-2010, ora 11:49
alexb2008
Nu este medic/terapeut
alexb2008
Nici nu stiti cata dreptate aveti cu pacienti care abandoneaza tratamentul. din cauza efectelor lente, aveti unu chiar aici :)

Deci sa renunt la Travogen si sa folosesc Pimafucort ? Azi e doar a 2-a zi cu Travogen.Multumesc.
0
02-05-2010, ora 16:14
florin150
Nu este medic/terapeut
florin150
Buna Ziua,
de ceva timp incoace imi apar uneori pe capul penisului niste bubite rosii insotite de mancarimi si preputul parca este putin mai inflamat. de asemenea se aduna sub preput ca un lichid asa mai verzui si mirositor.in afara de mancarimi alte dureri sau probleme nu am.Nu am intretinut relatii sexuale pana acuma si am grija de igiena. Nu stiu ce ar putea fi si sper sa ma ajutati dvs. Aceasta problema apare si dispare niciodata nu este permanenta, odata la ceva timp apoi dispare, urmand sa apara iar. Ar putea fi ceva grav sau e vreo reactie la ceva? se poate rezolva cu vreun unguent sau ceva?
0
03-05-2010, ora 19:28
marius272
Nu este medic/terapeut
marius272
Buna ziua,
De cateva saptamani mi-au aparut pe capul penisului niste bubite rosii cararora la inceput nu le-am dat importanta crezand ca sunt o iritatie...dar cu trecerea timpului nu au disparut asa ca am inceput sa ma interesez si sa intreb despre ce este vorba. M-am dat cu biazol cu nidoflor si cu advantan o perioada dar nu au facut decat sa imi amelioreze starea in sensul ca in stare flasta abia daca se observa ceva dar in erectie apar acele bubite rosii. Mentionez ca am fost si la dermatolog mi-am facut analize ale sangelui si un test VRL ambele iesind f bune (medicul de acolo mi-a zis sa o ignor ca imi va trece si mi-a dat bepanthen crema dar cred ca imi face mai mult rau), nu am intretinut relatii sexuale de curand. Bubitele nu ma nu ma mananca nu ma ustura nu am secretii...dar sunt acolo si imi stau pe creier daca pot spune asa. Va rog sa imi dati un sfat ce ar mai trebui sa fac! Multumesc
0
04-05-2010, ora 07:30
gabryel17
Nu este medic/terapeut
gabryel17
Buna ziua!am suspiciunea ca am acea boala, , candidoza, , candida si asa vrea sa va intreb ce fel de analize ar trebui sa fac? Au inceput sa mi se faca multe bubite rosi, in jurul canalului acela, si mia aparut si un fel de secretie transparenta la inceput, acum am un fel de pelicula alba care se cojeste! trebuie sa mi se recolteze si pelicula aia ? Va multumesc !Respect
0
06-05-2010, ora 12:01
andrei1989
Nu este medic/terapeut
andrei1989
BUNA ZIUA!Vreau sa va intreb daca exercitiile naturale de marire a penisului(ex.prin mulgere...etc)pot da rezultate?eu m-am apucat de ele interesandu-ma in special ingrosarea penisului si am observat ca se vad si mi se umfla o gramada de vene.oare este posibila o ingrosare dupa o anumita perioada?Astept raspuns!Va multumesc!
0
06-05-2010, ora 18:23
Dr. Dorin Mihalache
Dermatovenerologie
Dr. Dorin Mihalache
Pentru florin150:
Spalati zona cu apa calda simpla de 2 ori pe zi, dimineata si seara, stergeti-o cu un prosop curat, apoi aplicati Triderm crema, in strat subtire, masand pana intra in piele.
0
06-05-2010, ora 18:28
Dr. Dorin Mihalache
Dermatovenerologie
Dr. Dorin Mihalache
Pentru marius272:
Incercati acelasi tratament recomandat lui florin150.
0
06-05-2010, ora 18:29
Dr. Dorin Mihalache
Dermatovenerologie
Dr. Dorin Mihalache
Pentru gabryel17:
Mergeti la un consult dermatologic!
0
06-05-2010, ora 18:31
Dr. Dorin Mihalache
Dermatovenerologie
Dr. Dorin Mihalache
Pentru andrei1989:
Eu nu ma pricep la asa ceva!
Am vazut pe Discovery un trib din Africa in care barbatii isi lungeau penisul legand de el cu ata diverse greutati, insa nu stiu daca metoda functioneaza!
0
06-05-2010, ora 21:44
MaRR|
Nu este medic/terapeut
MaRR|
buna seara dl.dr.am si eu o problema asemanatoare cu cea a lui victorp, doar ca in cazul meu si eu si prietenul meu avem probleme.lui i s-a i inflamat preputul si este iritat in zona aceea, iar in cazul meu labiile mici sunt inflamate si asta la doar cateva minute dupa actul sexual.as dori sa stiu daca in cazul nostru putem folosi tratamentul cu advantan crema si daca aceasta crema imi este de folos si mie, nu doar lui.si ce altceva ne recomandati.
va multumesc.
Adaugă un comentariu / răspuns
1048 comentarii 1 2 ..... 192021 ..... 34 35 Înainte ›

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Pete rosii pe piele - primul ajutor
  •