pete rosii pe penis & usoara inflamatie a preputului

1048 comentarii 1 2 ..... 212223 ..... 34 35 Înainte ›
0
15-06-2010, ora 11:08
kikos
Nu este medic/terapeut
kikos
Buna ziua, repostez aici dilema mea din 03.11.09 la care am primit raspunsul dvs, pt care va multumesc, insa se pare ca infectia s-a agravat avind de circa 2 luni dureri la testiculul drept respectiv un chist dureros care se simtea la palpare si in 10.06.10 am fost operat cu diagnosticul EPIDIDIMITA CRONICA DREAPTA si CHIST DE CAP EPIDIDIMAR DREPT, HIDROCEL DREPT REACTIV in urma careia testiculul drept a fost, , scos din functiune, , adica sperma din acel testicul nu va mai fi produsa de acum incolo deoarece epididimul a fost sectionat.
Din pacate pt mine, nu mi-am facut examenul secretiei din jurul glandului si efectiv am uitat sa-i mentionez medicului urolog (stresat fiind de operatie !)de posibila infectie cu candidoza, ori ce o fi, caci un lucru este sigur, toate tratamentele cu creme antifungice n-au avut efect deloc, reinfectindu-ma lunar chiar daca de circa un an folosesc prezervativ.
In aceste zile, fiind motivat de ceea ce mi s-a intimplat am sa fac examenul bacteriologic (tardiv!) din jurul glandului pentru a evita ca si celelalt testicul sa se infecteze la fel si, ca rezultat sa fie scos, , din functiune, , si acesta.
Acum doar doresc o parere de la dvs. in legatura cu aceasta problema. Credeti ca aceasta infectie bacteriologica a participat in final la aparitia EPIDIDIMITEI CRONICE ? Primele semne de durere foarte slaba la testiculul drept au inceput acum 2 ani, fiind la acelasi urolog atunci si in urma consultatiei nedescoperind nimic la acea vreme, dupa aceea infectiile cu candidoza (?!) devenind din ce in ce mai dese (lunar!), in urma cu 1 an incepind folosirea prezervativului, in paralel cu multiplicarea durerilor a testicului drept, in urma cu 8 luni aparitiei chistului (de mici dimensiuni atunci ) si ajungind la finalul de mai sus.
Ce parere aveti de toate acestea ?

Va multumesc

, , Buna, d-le doctor. Am 41 de ani si sotia a facut de 5 ani candidoza cu diverse perioade de pauza, adica facea cam de 6 ori pe an ( sotia are hepatita C). A urmat diverse tratamente numai cu ovule iar eu am facut cu timpul balanita candidozica, cu simptomele prezentate aici pe forum la pagina 1. De 3 luni, folosesc prezervativ, iar sotia a incetat complet sa mai aiba simptome de candidoza (ceea ce nu inseamna ca a scapat de ea, desigur ) insa eu am observat ca ma reinfectez lunar cu balanita candidozica, imi apar acele mici pete rosii ( destul de putin vizibile insa ) pe gland si, uneori, cu acea secretie alba si usturimea ( nu foarte deranjanta ) de rigoare. Mentionez ca ma spal in exclusivitate numai cu apa pe gland de circa 6 luni, nefolosind nici un sapun sau alte creme, tocmai pentru a evita diverse reactii chimice. Am ajuns la concluzia ca 3 ani la rind ne-am, , pasat, , boala intre noi, iar eu as putea sa zic ca m-am infectat complet acum. Ce ma sfatuiti sa fac ? Sa urmez tratamentul de 7 zile cu bicarbonat de sodiu si crema de care ati amintit la pagina 1 sau sa urmez un tratament mai agresiv cu analize de laborator etc. ? Este iaurtul, kefirul efectiv pt mine ? Pe de alta parte doresc, dupa vindecare sa renunt la prezervativ, avind in vedere ca vreo 23 de ani n-am folosit niciodata si nu sintem nici eu, nici sotia multumiti de actul sexual folosind aceasta metoda.

Autor: midorin42 | Dr. Dorin Mihalache - Dermatovenerologie, Iasi Data: 04-11-2009, ora 18:16

Punctele rosii de pe gland nu sunt obligatoriu aparute de la o candidoza!
Trebuie sa faceti un examen al secretiei din jurul glandului.
Hepatita C se poate transmite sexual, deci atentie la sexul neprotejat!
0
15-06-2010, ora 11:48
andrei93
Nu este medic/terapeut
andrei93
Buna ziua.Am 17 ani, acum 2 zile am avut primul meu contact sexual, am folosit prezervativ dar am facut si sex oral fara prezervativ si mi-au aparut pe gland niste pete rosii.Care credeti ca este motivul?Multumsc anticipat
0
17-06-2010, ora 22:34
rares89
Nu este medic/terapeut
rares89
Buna ziua. Am si eu o problema care ma tine pe ganduri de cel putin 5 ani(am 21 ani). Se intample destul de rar(o data la cateva luni, dar se intampla si la cateva saptamani) sa ma doara testiculul stang si am observat ca e putin mai lasat si la palpare se simte ceva tare de la testicul la penis.Va multumesc
0
18-06-2010, ora 18:05
Dr. Dorin Mihalache
Dermatovenerologie
Dr. Dorin Mihalache
Pentru KIKOS:
Este posibil ca infectia de la nivelul glandului sa fi fost si pe uretra, iar de aici sa progreseze catre prostata si epididim.
0
18-06-2010, ora 18:08
Dr. Dorin Mihalache
Dermatovenerologie
Dr. Dorin Mihalache
Pentru andrei93:
Trebuie sa stii ca ORICE orificiu folosit in scop sexual poate transmite aceleasi boli care pot fi transmise prin contactul vaginal !!
In cazul tau poate fi vorba doar de o iritatie.
0
18-06-2010, ora 18:09
Dr. Dorin Mihalache
Dermatovenerologie
Dr. Dorin Mihalache
Pentru raresi:
Mergeti la un control urologic!
0
19-06-2010, ora 12:19
george90ro
Nu este medic/terapeut
george90ro
buna ziua. Acum daua saptamini mi- au aparut niste pete rosii pe capul penisului si o usoara inflamatie a preputului si la sfrsitul primei saptamini a inceput sa jupoaie si sa treaca dar dupa doua zile au adarut dine nou asta fara sa am contact sexual nimic. am mai stat o saptamina aproape si iar au dat sa dispara si acum vad ca apar di nou. partenera mea a fost la ginecolog si ia spus ca are o simpla iritatie ia dat niste ofule si tantum rosu sa spele cu el. ce ma sfatuiti sa fac.
Va mutumesc
0
20-06-2010, ora 14:19
danielb1
Nu este medic/terapeut
danielb1
buna ziua dl doctor

am o intrebare
am facut sex neprotejat cu prietena mea si mi sa umflat penisul defapt se observa ca e umflat numai cand nu este in erectie nu ma doare dar totusi imi da de gandit
umflatura este dupa capul penisului

astept raspuns multumesc
0
21-06-2010, ora 20:26
Dr. Dorin Mihalache
Dermatovenerologie
Dr. Dorin Mihalache
Pentru george90ro:
Mergeti la un dermatolog.
0
21-06-2010, ora 20:28
Dr. Dorin Mihalache
Dermatovenerologie
Dr. Dorin Mihalache
Pentru danielb1:
Umflatura a aparut datorita sexului prelungit sau datorita lipsei lubrefierii.
0
22-06-2010, ora 10:43
danielb1
Nu este medic/terapeut
danielb1
va trece de la sine? sau va trebui sa contactez un medic ?
0
22-06-2010, ora 23:48
mogo
Nu este medic/terapeut
mogo
d.nl doctor am si eu o intrebare de cateva zile fac sex neprotejat cu prietena mea si mi.au aparut nijte bubite rosii pe capul penisului. sunt speriat imi puteti recomanda ceva. nu am mancarimi nu ma ustura doar ca stau acolo si ma deranjeaza.astept raspuns.multumesc frumos
0
23-06-2010, ora 21:10
Dr. Dorin Mihalache
Dermatovenerologie
Dr. Dorin Mihalache
Pentru danielb1:
Va trece de la sine, dar mai repede trece daca puneti niste comprese reci.
0
23-06-2010, ora 21:12
Dr. Dorin Mihalache
Dermatovenerologie
Dr. Dorin Mihalache
Pentru mogo:
Incearca mai intai sa citesti tot ce s-a spus aici despre petele rosii, pe cele 22 de pagini, apoi, daca esti nelamurit, pune intrebarea!
0
28-06-2010, ora 11:42
alexb2008
Nu este medic/terapeut
alexb2008
Dom doctor credeti in tratamentul fimozei fara operatie?Am citit despre Dermovate aplicat pe exteriorul preputului.
Sau imi puteti recomanda alta crema /tratament (fara interventie chirurgicala) ?
Mi-e teama ca fimoza pe care o am favorizeaza o balanita despre care am postat in urma cu ceva timp tot aici.Multumesc.
0
29-06-2010, ora 22:22
reddog
Nu este medic/terapeut
reddog
deci am avut contact sexual neprotejat si am niste pete rosi pe penis care secreta o substanta urat mirositoare am incercat sa caut la farmacie travocold sau cum ati scris mai sus dar se pare ca nu se mai fabrica.este o boala usoara sau poate fi si hiv sau mai gra nu glumesc dar nu mai stiu ce sa cred is putin panicat nu sa mai intamplat sa imi apara petele alea
0
03-07-2010, ora 20:17
gabryel17
Nu este medic/terapeut
gabryel17
buna seara! am o problema, mi se intampla ca dupa ce ejaulez sa incepa sa ma doara in interiorul penisului, , , cred ca ar fi uretra durerea tine max 1 zi si se simte numai cand penisul ii in erectie, , , , nu am dureri cand urinez...nu am avut contact sexual recent.ce credeti ca ar putea fi? va multumesc!
0
06-07-2010, ora 18:19
korok
Nu este medic/terapeut
korok
Salutare! Cam aceeasi problema o am si eu...o mancarime la nivelul penisului, usturime (mai ales la decalotare) si o usoara inflamatie !!! Un Sfat va rog frumos !!! Toate cele bune !
0
06-07-2010, ora 18:24
korok
Nu este medic/terapeut
korok
Cam aceeasi problema pe care o au multi de pe acest topic, nu neaparat cel de deasupra mea !
0
06-07-2010, ora 20:04
Dr. Dorin Mihalache
Dermatovenerologie
Dr. Dorin Mihalache
Pentru alexb2008:
Se poate incerca orice metoda, insa cea mai eficienta tot circumcizia ramane!
0
06-07-2010, ora 20:05
Dr. Dorin Mihalache
Dermatovenerologie
Dr. Dorin Mihalache
Pentru gabryel17:
Ar fi indicat sa va vada un urolog.
0
06-07-2010, ora 20:06
Dr. Dorin Mihalache
Dermatovenerologie
Dr. Dorin Mihalache
Pentru korok:
Cititi mai intai toate sfaturile date pana acum !
0
06-07-2010, ora 22:07
korok
Nu este medic/terapeut
korok
sa inteleg ca va referiti la un tratament cu Advantan timp de 2-3 zile, aplicata de 2 ori pe zi ?!?

multumesc!
0
07-07-2010, ora 18:14
aicimereu
Nu este medic/terapeut
aicimereu
Buna ziua problema mea este ca acum cateva zile prietenu meu a observat ca secretia mea are gust acru oare ce poate sa fie astept sa ma ajutati multumesc frumos
0
10-07-2010, ora 09:36
reddog
Nu este medic/terapeut
reddog
deci vam zis de problema mea...dar se pare ca sunt singurl care nu am primit raspuns acele pete au trecut de la sinte nu le mai vad nici acea secretie.acuma am alta problema pe care am obs recent se pare ca imi iasa un lichid transparent din interiorul penisului ar putea fi pt lubrifiere nu stiu dar is complexat de el.solicit si eu raspuns nu sa fiu ignorat
0
10-07-2010, ora 14:43
Romanasul
Nu este medic/terapeut
Romanasul
Buna ziua. Am si eu o problema de genul celor prezentate mai sus, adica ieri, dupa ce am facut dus nu aveam nimic, iar la jumatate de ora am constatat ca mi-au aparut niste pete pe falus si in jurul preputului.Nu am eliminat deloc substanta din aceea alba.Am usoare mancarimi si foarte rar arsuri la urinare.Am intretinut relatii sexuale neprotejate cu 2 zile inainte si cu 4 sau 5 zile.Astept un raspuns, va multumesc.
0
10-07-2010, ora 18:55
Romanasul
Nu este medic/terapeut
Romanasul
am primit mail ca mi s-a raspuns la intrebare, dar nu vad nimic :(
0
13-07-2010, ora 21:16
Dr. Dorin Mihalache
Dermatovenerologie
Dr. Dorin Mihalache
Pentru reddog:
Probabil ca aveti o boala cu transmitere sexuala!
Ar trebui sa mergeti la un examen dermatovenerologic!
0
13-07-2010, ora 21:20
Dr. Dorin Mihalache
Dermatovenerologie
Dr. Dorin Mihalache
Pentru Romanasul:
Posibil sa faceti si dvs o candidoza.
Tratamentul pentru aceasta boala este trecut mai sus.
0
14-07-2010, ora 16:46
cristi111
Nu este medic/terapeut
cristi111
Buna ziua, am si eu o problema..mi-au aparut pe capul penisului niste pete rosii..nu ma dor nu am mancarimi..nici un fel de durere,...am perioade cand dispar, dar reapar dupa o zi, doua...adevarul e ca am avut contact sexual neprotejat.va rog domnule Doctor sa ma ajutati si pe mine...astept un raspuns de la dumneavoastra.Va multumesc si multa sanatate...
Adaugă un comentariu / răspuns
1048 comentarii 1 2 ..... 212223 ..... 34 35 Înainte ›

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Pete rosii pe piele - primul ajutor
  •