Piatra la rinichi
Bună seara prietena mea are Piatră la rinichi merge foarte des la baie după ce face treaba mică O ustură și-o doare ce medicamente poate administra?Mulțumesc!
1 comentarii
Buna ziua,
nu este recomandat sa administrati medicatie fara recomandarea unui medic, in urma unui consult, a unei ecografii si a unor analize care sa ateste existenta acelei pietre la rinichi si nu alta infectie sau afectiune; va recomandam ca prietena sa mearga la un medic care sa ii prescrie un tratament adecvat in urma investigatiilor medicale
O zi excelenta,
Clinica Medicala Marie Stopes International Romania
nu este recomandat sa administrati medicatie fara recomandarea unui medic, in urma unui consult, a unei ecografii si a unor analize care sa ateste existenta acelei pietre la rinichi si nu alta infectie sau afectiune; va recomandam ca prietena sa mearga la un medic care sa ii prescrie un tratament adecvat in urma investigatiilor medicale
O zi excelenta,
Clinica Medicala Marie Stopes International Romania
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 8stare subfebrila prelungita
- 3simt nevoia sa urinez des
- 2probleme mari la urinare
- 10Gonoreea - dispare fara tratament?
- 9urinari foarte dese
- 6usturime la urinare, durere picior si urinez la 20 minute
- 5Urinari dese barbat
- 1Salut am si eu o problema
- 1penis uscat
- 4Se poate schimba situatia?
- 0Cui sa ma mai adresez? urinez des si putin
- 0Probleme cu penisul
- 2Miros neplăcut in zona intima
- 1Hematii in urina, usturime la urinare si urocultura fara bacterii.
- 0Urinari dese..foarte dese
- 1Candida la barbati
- 0Vă rog să raspundeti!!! se poate vorbi de o cistită sau o infectie a tractului urinar ?
- 2Usturime zona uretrei
- 2Urinare foarte frecvente si incolora.
Mai multe informații despre: usturimea la urinare Urinarea frecventa pietrele la rinichi litiaza urinara
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: