Piatra la rinichi
Bună seara prietena mea are Piatră la rinichi merge foarte des la baie după ce face treaba mică O ustură și-o doare ce medicamente poate administra?Mulțumesc!
1 comentarii
Buna ziua,
nu este recomandat sa administrati medicatie fara recomandarea unui medic, in urma unui consult, a unei ecografii si a unor analize care sa ateste existenta acelei pietre la rinichi si nu alta infectie sau afectiune; va recomandam ca prietena sa mearga la un medic care sa ii prescrie un tratament adecvat in urma investigatiilor medicale
O zi excelenta,
Clinica Medicala Marie Stopes International Romania
nu este recomandat sa administrati medicatie fara recomandarea unui medic, in urma unui consult, a unei ecografii si a unor analize care sa ateste existenta acelei pietre la rinichi si nu alta infectie sau afectiune; va recomandam ca prietena sa mearga la un medic care sa ii prescrie un tratament adecvat in urma investigatiilor medicale
O zi excelenta,
Clinica Medicala Marie Stopes International Romania
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 25infectie urinara asociat cu candidoza vaginala
- 2de ceva timp am o senzatie de a urina foarte des.cantitatea de urina e foarte mic
- 12usturimi la urinare
- 14Piatra rinichi
- 0Urinare foarte frecventa fara motiv
- 3Ma ustura penisul cand urinez.
- 4durere dupa actul sexual si usturimi la urimare
- 23aceleasi simptome dupa antibiotice pt infectia urinara
- 6menstruatie peste sarcina sau (posibil) o sarcina?
- 5Urinari dese barbat
- 0Usturime puternica la urinat
- 1Litiaza urica, tratament homeopat
- 1Impotriva urinatului
- 3Infectie urinara
- 5Dureri vezica, urinari dese
- 0Urinez des si imi cade parul excesiv
- 0Urinare frecventa si usturime permanenta
- 0Infecție vaginala
- 0Urinari dese..foarte dese
Mai multe informații despre: usturimea la urinare Urinarea frecventa pietrele la rinichi litiaza urinara
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: