Pielea penis fara elasticitate-crapa la contact sexual
buna ziua
am urmatoarea problema-pielea de pe partea superioara a penisului are aspect uscat, nu este elastica si atunci cand penisul este in erectie nu permite decalotarea astfel ca daca fortez crapa, fiind foarte dureros, fara sa glumesc pare pielea prea stransa pentru organul meu genital. Aceasta problema apare si in cazul contactului sexual, aparand frecvent rupturi ale pielii. Ma ung frecvent cu crema de galbenele care pare sa ajute dar nu elimina problema.
astept un sfat de la dvs.
Va multumesc
am urmatoarea problema-pielea de pe partea superioara a penisului are aspect uscat, nu este elastica si atunci cand penisul este in erectie nu permite decalotarea astfel ca daca fortez crapa, fiind foarte dureros, fara sa glumesc pare pielea prea stransa pentru organul meu genital. Aceasta problema apare si in cazul contactului sexual, aparand frecvent rupturi ale pielii. Ma ung frecvent cu crema de galbenele care pare sa ajute dar nu elimina problema.
astept un sfat de la dvs.
Va multumesc
4 comentarii
Salut, tin sa mentionez ca am exact aceea-si problema.. daca ai gasit o rezolvare te rog zi-mi si mie. Multumesc anticipat !
Florentin
salut,
am incercat cu tot felul de unguente, rezultate timide au fost cu bpanten si crema de galbenele.Chiar ieri am contactat un urolog si o sa-ti comunic ce zice dupa ce ma vad cu el.
tinem legatura.
salut,
am incercat cu tot felul de unguente, rezultate timide au fost cu bpanten si crema de galbenele.Chiar ieri am contactat un urolog si o sa-ti comunic ce zice dupa ce ma vad cu el.
tinem legatura.
salut. parerea mea e posibil sa aveti putina fimoza.mergeti la medic
salut la toti,
de curind am facut operatia de circumcizie, deoarece asa cum zicea domnul doctor este singura metoda care rezolva complet problema.Pentru cei curiosi sau interesati, acum va pot da amanunte.Eu am fost la Spitalul Militar Central -Bucuresti.
Multumesc mult pentru sfaturi domnule doctor.
cu respect!
de curind am facut operatia de circumcizie, deoarece asa cum zicea domnul doctor este singura metoda care rezolva complet problema.Pentru cei curiosi sau interesati, acum va pot da amanunte.Eu am fost la Spitalul Militar Central -Bucuresti.
Multumesc mult pentru sfaturi domnule doctor.
cu respect!
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2-iritatie-, niste broboane albe pe penis
- 8curbare penis
- 5Bubite penis.. se simt ca si cum as avea ceva ca niste bilute sub piele
- 7pete maronii pe piele in zona genitala
- 8bubite, papule genitale
- 2mi-a aparut ceva pe penis...
- 6va rog ajutati-ma: problema cu penisul
- 4de cateva luni imi tot apar si dispar niste fisuri la baza penisului
- 7Am 14 ani si penisul de 12-13 cm
- 4Basicute si cojirea pielii de pe capul penisului
- 4Problema Penis!Pete albe + problema decalotarea
- 3un fel de alunite pe penis
- 4Piele care se cojeste pe penis
- 7Problema sexuala, despre penis...
- 1ceva galben si urit mirositor la capul penisului
- 7scurgere alba penis
- 5iritatie pielea capului penisului
- 1Probleme cu penisul, prima relatie sexuala
- 0Pielea de pe capul penisului este "crapata"
- 0Reactie adversa la augumentin ( poate vede cineva )
Mai multe informații despre: Penisul penisul iritat
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: