pleoapa umflata la un sugar de 6 luni

19-01-2010
beatitude
Nu este medic/terapeut
beatitude
Buna seara!
Fetita mea de 6 luni s-a trezit de cateva ori cu pleoapele umflate, mereu una se umfla mai tare decat cealalta si isi revine la cateva partial in primele 5 minute si total dupa 3-4ore dupa trezire. S-a intamplat de 5-6 ori in decurs de 3 saptamani, in diminetile respective deabia putea vedea cu ochisorul stang.
Umflarea pleoapei nu e insotita de secretii, ochisorii nu sunt rosii (atat cat reusesc sa-i vad fiind pleoapele umflate), nu pare sa prezinte prurit.
Am fost azi cu ea la medicul specialist, i-a palpat pleoapa si mi-a spus ca i se pare ca simte o formatiune chistica, dar ca nu poate pune un diagnostic, deoarece nu este sigura si sa revin cu ea intr-o dimineata cand va fi umflata, insa dansa lucreaza dupa masa.
Oferiti-mi, va rog frumos, un raspuns.
Va multumesc din suflet!
2 comentarii
0
20-01-2010, ora 22:11
Dr. Alina Maria Bălţăţeanu
Oftalmologie, Bucuresti
Dr. Alina Maria Bălţăţeanu
Buna seara! Imi este greu sa sugerez un diagnostic, eu consider ca este necesar un examen oftalmologic facut dimineata si va recomand sa nu ii curatiti ochisorii in dimineata examinarii ; va mai recomand sa consultati si un medic pediatru( ar putea fi vorba despre o afectiune care produce edem palpebral????), un examen sumar urina ; numai bine
0
20-01-2010, ora 22:42
beatitude
Nu este medic/terapeut
beatitude
Va multumesc pentru raspuns.
Am fost cu ea la un consult la medicul de familile care ne-a indrumat spre oftalmologie, voi merge si la pediatrie sa vedem ce ne spune.[cu doamna doctor oftalmolog tinem legatura, a fost deosebit de draguta si mi-a oferit o carte de vizita sa o contactez]
Va multumesc inca o data pentru timpul acordat mesajului meu si va doresc o seara buna!
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.