POBLEME NEREZOLVATE

11-12-2008
bolovanu
Nu este medic/terapeut
bolovanu
BUNA ZIUA MA NUMESC MARIUS PETRE SI SUNT DIN TG-JIU AM SI EU O INTREBARE SAU O RUGAMINTE PT TOCI CEI CARE AU TRCUT PRIN ASA CEVA STIU CA MAI SUNT MULTI.DE APROXIMATI UN AN AM SENZATIA CA AM CEVA IN GIT MA DOARE CITE O DATA SI SE ROSESTE AM FACT 5-6 EXUDATE CIPERCA; CANDIDA ;STFILOCOP PATOGEN;STAFILOCOP AUREUS SI TOT ASA NU STIU CITE MIL AM CHELTUIT PE TRATAMENTE LUATE SI ORAL SI INJECTABIL MAI NOU SCUIP PUROI IN SPECIAL DIMINEATA ACUM FAC INTAVENOS HIDROCORTIZON HEMISUSCINAT NU STIU CE SA MAI CRED. DACA ESTE CINEVA CARE MA POATE AJUTA /SFATUI MULTUMESC ANTICIPAT
2 comentarii
0
12-12-2008, ora 15:20
Dr. Flueraru Valeriu
ORL - Otorinolaringologie, Pascani
Dr. Flueraru Valeriu
spune.mi daca ai investigat tractul digestiv..
Nu ai probleme gastrice? reflux gastroesofagian?
Esti consumator inrait de bauturi acidulate? muraturi, ardei iute, ?
0
12-12-2008, ora 18:40
bolovanu
Nu este medic/terapeut
bolovanu
nu inteleg prea bine ce inseamna tractul digestiv dar cindva mai demult am avut ceva dureri de stomac dupa citeva diacnosticari probabile am facut endoscopie si nu am decoperit nimic sanatos tun de atunci nu am mai avut problema cu stomocul mai precis prin 2006.iar despre consumul de bauturi acidulate nu cosum nici macar 2 sucuri pe saptamina si muraturi si ardei foarterar aproape deloc.multumesc si mai astept eventuale sugesti si indicatii
Adaugă un comentariu / răspuns