Poliartrita reumatoida

1708 comentarii 1 2 ..... 424344 ..... 56 57 Înainte ›
0
05-03-2012, ora 16:05
irina toma
Nu este medic/terapeut
irina toma
nu sunt prea incantata de " Lyme diagnostic " As merge tot pe filiera Dr. Gogoase - Dr. Moscu ( pt. microscopie)
0
05-03-2012, ora 17:38
simo70
Nu este medic/terapeut
simo70
Irina multumesc si ma tot minunez de unde ai atata putere si energie sa raspunzi si sa incurajezi pe toata lumea mai ales ca ai trecut prin ce ai trecut.Parca imi dai asa o forta interioara mai ales acum cand iti spun sincer ca in capul meu sunt o multime de informatii, intamplari petrecute asa pe repede inainte, parca nici nu e vorba despre mine.

Trebuie sa-mi fac o ordine si cu medicamentele si cu stilul de mancare, unele se iau inainte de masa, unele dupa...doamne si eu care de multe ori in fuga rontaiam un covrig, o gura de cafea si pa... asta era toata mancarea mea pana dupa masa.

Noroc mare am ca imi plac ceaiurile, baile fierbinti si fructele.Oricum cred ca chestia asta te invata sa te mai potolesti.sa stai sa mananci in liniste sa ai un stil de viata ordonat (atat cat iti permit vremurile care le traim )

Asta e... si totusi cred cu tarie ca nimic in viata asta nu e intamplator
Cu D-zeu inainte!

SANATATE MULTA TUTUROR
0
05-03-2012, ora 20:39
denis19827
Nu este medic/terapeut
denis19827
si eu cred in efectul pe care il are pelinul.Cand am avut eritem migrator, nici-un dermatolog nu a dat de cap timp de aproape6 luni cand cineva de la tara mi-a zis cum sa beau pelin si cat timp.Puneam de seara 2 lingurite de planta intro jumatate de cana cu apa fiarta si acoperita si dimineata pe stomacul gol o beam.in cure de 10 zile cu pauza 10 zile timp de 3 luni impreune cu redigest(silimarina+pipota de pasare) de la hofigal. in zilele cind beam pelinul eritemul se micsora ca intensitate.dupa 3 luni nu am mai avut nimic fara sa iau antihistaminice.Cu gustul amar nici nu-l simteam deoarece este totusi o cantitate mica si il bei pe nerasuflate asa ma obisnuisem ca parca i-mi lipsea in zilele cand nu luam.
Nu stiu daca se poate face o cura de acest fel cu antibiotice.Eu acum sunt la sfarsitul turei de trat. intravenos.
Irina si eu am tot cautat extract de samburi de gref de la diverse firme.pe suplimente.ro am gasit multe oferte interesante inclusiv de vitamina C de 1000mg tamponata cu efect retard.si vitamine cu minerale in concentratie mare la pret accesibil.
Ce credeti despre emisiunea in care se afirma ca 60% din suplimente inclusiv in farmacie sunt contrafacute?Noi atunci de unde stim care sunt firmele dubioase?
Mami.Mariana
0
05-03-2012, ora 21:15
cristinicaAly
Nu este medic/terapeut
cristinicaAly
Buna seara tuturor ! Am descoperit site-ul acesta cu ajutorul iubitului meu.care se interesa in special de remedii naturiste pentru aceasta boala (poliartrita reumatoida). Sunt bolnava de la 3 ani jumate de aceasta boala si am 21 de ani la momentul de fata, v-a pot spune ca boala mea a debutat cu amorteli de mana 3 zile la rand, iar mama mea ne stiind ce sa imi faca sa nu mai plang de dureri, a mers cu mine la spital unde in cateva zile dupa venirea rezultatelor analizelor medicii m-au diagnostigat cu poliartrita reumatoida si m-au trimes la Fundeni la spital. Acolo mi-au facut din nou analizele si m-u bagat pe prednison, am urmat acest tratament pana la vastra de 10 ani, acest medicament mi-a stagnat cresterea ramasesem scunda ca un copil de 4 ani si foarte unflata la fata din cauza cortizonului. Apoi doctorul care ma trata a murit si am mers la o doamna doctora care m-a scos de pe prednison si m-a trecut pe tratament cu injectii cu aur, si in vara aceea mi-a mai dat sa fac 3 injectii pentru crestere. Ei am facut injectiile si am increscut atat de mult in acea vara in cat musculatura si oasele mele erau foarte fragede, si eram foarte slaba, aveam 35 de kg la varsta de 11 ani. Dar cu timpul am inceput sa ma ingras si sa imi revin.pentru mine a fost fatala perioada in care am luat prednison pentru ca mi-a mancat tot calciul din oase si pe la varsta de 12 ani am facut o fractura banala la tibia de la piciorul stang, exact la glezna, am stat cu piciorul o luna de zile in ghips, apoi nu mai stiam sa merg...cu timpul am invatat din noi. Iar dupa vreo 3 ani incepusem sa schiopat si nu stia nimeni de ce, am fost peste tot in Romania si nimeni nu si-a dat seama, apoi am mers la matusa mea in Italia si m-a dus la un spital unde mi-au facut foarte multe investigatii si au descoperit ca din cauza ghipsului am un picior mai scurt si unul mai lung, dar este ceva dislocat din sold, nu ma doare, dar la toata incaltamintea imi pun talonete pentru a ridica piciorul respectuiv. Acum urmez tratament cu metrotrexat tablete, mi le trimete cineva din Italia, pentru ca am facut vreo 5 ani injectabil si ma cam saturasem. Mie imi merge foarte bine cu aceste pastile, boala a mea a stagnat de cand am inceput cu sarurile cu aur, dar am deformatii vizibile la maini, mai ales la cea stanga, deoarece cu cea dreapta am facut mai multa miscare, am scris foarte mult fiind la scoala. Acum sunt bine, mai am dureri la schimbarea vremii.
0
06-03-2012, ora 00:57
irina toma
Nu este medic/terapeut
irina toma
Denis, desi nu am vazut emisiunea respectiva, eu nu prea aveam incredere oricum in suplimentele facute de firme
mai obscure. Am discutat odata cu un doctor batran ce activase de-a lungul vremii in diverse firme de suplimente si mi-a spus cam cum se fac treburile pe acolo.
Eu am incredere in ce gasesc in magazinele DM. Stiu ca in Germania tot ce ajunge in acest lant de magazine
e verificat sa fie din surse bio, naturale si desigur, conforme cu ce scrie pe ambalaj. Sper sa respecte si la noi aceeasi regula. Mai folosesc niste suplimente de la calivita care-s bune dar cam scumpe iar din plafar iau mai ales ceaiuri. Foarte rar iau un supliment din plafar.
Nu uitati de curcumina. E cam scumpa dar merita.
Dr. Ion o include in toate schemele de tratament. Ajuta enorm.

Interesanta schema cu pelinul. O s-o retin.
M-am gandit si eu sa fac un concentrat pe care sa-l sorb dintr-o inghititura fara sa simt, chiar vorbeam cu Adi despre ideea asta. Uite ca pana la urma totul vine logic, de la sine.

Cristinica, am o verisoara fix in situatia ta. Stiu ca la fundeni era Dr Chiriac si mai era un medic ce ajunsese sa faca medicina deoarece avea poliartrita si s-a apucat sa studieze aceasta boala dorind sa se vindece. Astfel a ajuns medic la reumatologie si tin minte ca ne spunea : 'Credeti ca daca ar exista alte solutii eu as lua medrol? Nu-mi doresc decat sa scap de medrol !' Apoi au aparut si alte solutii, in timp... Acum exista MTX, Arava,
trat. Biologice si o multime de altele. Dupa cum vezi vremurile se schimba.
Acum 20 ani tratamentul era strict cu prednison si aspirina cu ulcerotrat. Acu e pe Enbrel si alte dracii.
Am convingerea ca tratamentul viitorului va fi cu totul altul si se va baza pe antibiotice administate devreme in evolutia bolii, pana sa provoace distrugeri in organsim. Eu cred ca aceasta boala o sa fie o boala curabila, indata ce se va recunoaste adevarata ei cauza si nu se va mai merge pe ideea ca sistemul imunitar ataca propriile structuri.
E o blasfemie sa credem ca Dumnezeu a creat ceva atat de imperfect incat sa se distruga singur. Dumnezeu nu a creat asa ceva. El a creat natura fara cusur. Noi suntem aceia care stricam totul prin interventiile noastre.
Corpul omenesc e facut sa se poata vindeca singur dar trebuie lasat sa se vindece si ajutat, nu suprimat.

Medicii care o trateaza acum pe verisoara mea recunosc dezastrele medrolului. Au spus ca mai bine ii dadeau morfina pentru dureri decat medrol. Si ea este la 30 ani nedezvoltata, oasele nu i-au crescut si musculatura e atrofiata dar zice ca se simte bine. Ia Enbrel, prednison ( de care e dependenta), aspirina, ketonal si inca un pumn de alte cateva, are plamanul fibrozat si toate hepatitele posibile.
Acuma... Cu Dumnezeu inainte, cum zice Simo
0
06-03-2012, ora 10:06
cristinicaAly
Nu este medic/terapeut
cristinicaAly
Buna dimineata ! Cum va simtiti azi ?

Irina imi poti spune daca stii cumva vreo reteta cu pelin pentru poloartrita ? Ma intereseaza foarte mult remediile astea naturiste. Acum cativa ani am tinut o cura de ceaiuri de coada calului si urzica, foarte bine m-am simtit. Din cauza atator medicamente pe care le-am luat pe parcursul anilor, stomacul meu devenise foarte sensibil si nu mai suportam sa mananc nimic pentru ca ma durea mereu. Iubitul meu, a cautat pe internet remedii naturiste si a dat peste o retata cu ghimbir amestecat cu miere, iar dimineata cum ma trezesc iau cate o lingura, de 3 saptmanai am inceput acest tratament si ma simt foarte bine, nu am mai avut nici o durere de stomac.

Irina, verioasa ta din cauza prednisonului a facut cumva si osteoporoza, artroza ? Pentru ca eu, am dat in asa ceva din cauza prednisonului si acum am mare grija sa nu ma lovesc prea tare sau sa cad pentru ca imi pot fractura o mana un picior. Si eu eram dependenta de prednison, un sfert de pastila daca nu luam, nu ma mai ridicam din pat toata ziua...dar incet incet am inceput sa scap de el, pana nu am mai luat deloc. Verioara ta este bine, adica merge, ce tratament urmeaza acum? O zi buna tuturor si sper ca Dumnezeu sa ne ajute sa trecem peste aceasta boala cu bine.

Daca cineva mai stie remedii naturiste pentru poliartrita reumatoida sa nu ezitati si spuneti-mi si mie. V-a multumesc !
0
06-03-2012, ora 13:11
irina toma
Nu este medic/terapeut
irina toma
dda, a facut osteoporoza si artroza - coxartroza plus multiple necroze. Nu poate merge decat foarte putin prin casa. In rest e transportata de catre familie. Ia enbrel saptamanal, medrol si alte inflamatoare din cate stiu.
Din pacate ea nu a ainteles sa tina un regim vegetarian. Toata familia lor consuma carne de porc in cantitati masive. In fiecare zi friptura la tava. Asta e mancarea de baza.
Probabil ca pe ea nici n-ar mai ajuta-o prea mult regimul, dupa 25 ani de boala si cu atatea medicamente luate,
organismul nici n-ar mai suporta un suc natural ca s-ar cutremura din rarunchi.
Cunosc persoane care 's atat de intoxicate de carne si alte proteine animale incat daca mananca ceva crud si natural au stari de rau.

Cel mai eficient tratament in poliartrita este regimul preponderent vegetarian. Asta a dat rezultate in toate cazurile
care l-au urmat, conform studiilor.
Tratamentele naturiste eficiente in poliartrita sunt cele deparazitare, intrucat la baza bolii sunt infectii cu paraziti.
Uite aici un tratament eficient ce contine pelin
http://www.detoxifiere-deparazitare.ro/afisare_articol/Deparazitare/sub/Pachet%20Dr.%20Hulda%20Clark%20-%20capsule-546.html

Poti sa folosesti schema de tratament ca este foarte buna si multi au rezultate uimitoare cu ea, chiar daca nu cumperi produsele de la aceeasi firma. poti lua pelin, cuisoare si coaja de nuc de oriunde.
Eu cred ca cine are timp de mosmondeala, le poate face si in casa, din plante uscate efectiv. dar trebuiesc urmarite dozele.
Tratamentul trebuie urmat pe termen lung, scrie acolo... minim un an insa dupa cateva luni incep sa se simta efectele. Ai putea sa te mai ajjuti cu curcumina, MSM

E foarte util si patrunjelul. Daca nu suporti sucul concentrat din patrunjel ( e greu de suportat), incearca un ceai din cozi de patrunjel. Il pui la frigider si tot bei din el
E tonic, detoxifiant si antioxidant foarte puternic. Poti sa-i pui zeama de lamaie stoarsa. Incearca sa consumi
vitamina C cat mai mult.
0
06-03-2012, ora 14:06
Roxyca
Nu este medic/terapeut
Roxyca
Irina de ce spui ca nu esti incantata de "Lyme Diagnostic"?, noi asteptam rezultatele dar cand am citit ce ai scris am ramas blocata,
0
06-03-2012, ora 14:42
Roxyca
Nu este medic/terapeut
Roxyca
Ne-am pus atatea sperante in aceste analize...
0
06-03-2012, ora 18:49
cristinicaAly
Nu este medic/terapeut
cristinicaAly
Multumesc foarte mult Irina pentru toate sfaturile. Am sa vad de unde fac rost, poate de la plafar. Sunt curioasa sa incerc, poate m-as simti mai bine. Imi pare rau pentru verisoara ta. Eu nu prea sunt adepta mancarurilor cu carne. Imi place mult mancarea gatita in casa. Imi plac vara cel mai mult salatele, le ador, nu e zi fara salata toata vara. Multumesc mult inca o data :-)
0
06-03-2012, ora 21:41
irina toma
Nu este medic/terapeut
irina toma
Roxyca, nu ma lua in seama. La mine e chestie de obisnuinta. M-am obisnuit cu filmuletele facute la cabinetul Moscu (unde vedem parazitii in sange) si cu vorbaria lui Gogoase. Nu am un motiv intemeiat sa nu-mi placa lyme diagnostic, poate ca aveam eu asteptari mai mari dar e OK. Bine macar ca il avem si pe asta ca pana mai ieri era mult mai greu. Sper ca ai cerut si elisa pe toti parazitii, si western blot si mai ales microscopie.
Sper sa va dea captura pe CD cum face Dr. Moscu.
Sa ne spuneti cum au iesit analizele.
0
07-03-2012, ora 09:27
Roxyca
Nu este medic/terapeut
Roxyca
Noi le-am spus sa faca absolut tot ce e posibil pt a vedea daca exista paraziti:de microscopie stiu sigur si de WB...in rest nu prea mai stiu,... nu am stiut de elisa ca ceream eu.Sper sa faca ei tot ce trebuie.O sa va tin la curent.Sanatate multa!!
0
07-03-2012, ora 16:06
Roxyca
Nu este medic/terapeut
Roxyca
Simo70 ti-am lasat un mesaj privat.
0
08-03-2012, ora 10:14
niculaescu17
Nu este medic/terapeut
niculaescu17
Pentru toate femeile de pe acest forum
LA MULTI ANI!
0
08-03-2012, ora 10:37
dumtras
Nu este medic/terapeut
dumtras
Stimate Doamne si Domnisoare,
Azi, de ziua voastra, va doresc tuturor multa sanatate si fericire, multe, multe bucurii si surprize placute.
Cu stima si consideratie,
dumtras
0
08-03-2012, ora 12:45
sensibila
Nu este medic/terapeut
sensibila
Multumim stimati barbati pentru frumoasele urari de ziua femeii.
Din partea mea, tuturor fetelor si femeilor, din suflet le urez, multa, multa sanatate, incredere si optimism, ca avem toate nevoie, si nu in ultimul rand si barbatilor, ca maine este ziua lor, un calduros "la multi ani!"
Cu mult drag, Cornelia
0
08-03-2012, ora 12:49
lilianao6
Nu este medic/terapeut
lilianao6
Multumiri d-lor pentru urari.

Tuturor doamnelor si domnisoarelor, le urez din suflet o primavara cat mai frumoasa, pline de zile insorite, si desigur, cat mai multa sanatate.

Sa auzim numai de bine,
Liliana
0
08-03-2012, ora 21:17
Mihs
Nu este medic/terapeut
Mihs
Cum pot face rost de un nr de tel pentru programare la dr. Gogoase? Sau ce pasi trebuie urmati ca sa ajung sa-mi fac o programare pentru analize Si care sunt toate analizele care trebuie facute? Va rog frumos sa ma ajutati si pe mine pentru ca sunt sigura ca ceva nu e... PR.Mie nu-mi raspunde tratamentul cu mtx si imi amortesc picioarele din ce in ce mai des, pe langa celelalte dureri de cap, spate, umeri...
0
08-03-2012, ora 22:45
Florika
Nu este medic/terapeut
Florika
DE 8 MARTIE UN SINCER LA MULTI ANI TUTUROR DOAMNELOR SI DOMNISOARELOR
0
08-03-2012, ora 23:16
maria56matei
Nu este medic/terapeut
maria56matei
Multa sanatate si La multi ani!!, de 8 martie, tuturor femeilor de pe acest forum. Va rog sa-mi comunicati si mie cum pot sa-l contactez pe dr. Moscu (adresa ori nr. de tel) Am inteles ca analizele de baza sunt: elisa, western blot si microscopie. Madalina (mada_farm) multumesc pt. tel dar nu am primit nici un mail de la tine. In speranta unui raspuns, multumesc anticipat!! Cu bine si multa sanatate!!!!!!!!
0
08-03-2012, ora 23:25
maria56matei
Nu este medic/terapeut
maria56matei
Pentru Sebibz :eu am nr. de tel al dr. Gogoase dar inteleg ca nu pot sa-l editez aici -
0
11-03-2012, ora 13:07
MariaM33
Nu este medic/terapeut
MariaM33
Buna ziua!
Ma numesc Maria am 79 de ani si din 2008 sunt diagnosticata cu poliartrita reumatoida. Am facut tratamente cu Plakenil, Methotrexat injectabil, medrol, Arava, Salazopirin si nu le-am putut suporta. Am dureri groaznice de picioare si de maini, cu ce as putea sa ma tratez pentru a-mi mai alina durerile?
Va multumesc!
0
11-03-2012, ora 16:59
amarena39
Nu este medic/terapeut
amarena39
buna ziua tuturor si bine v am regasit !!!! dragilor sunt aici cu voi pentru a va cere din nou un sfat ! Dupa 1 luna de tratament cu medrol si mtx va spuneam ca ma simteam extraordinar de bine dar acum dupa 3 luni cu acelasi tratament lucrurile s au schimbat si nu mai sunt chiar atat de bine cum speram sistemul imunitar e iarasi slabit globulele albe mi au ajuns din nuo la 3 si am probleme si cu ficatul dar cum nu ar fi de ajuns cate o durere mai am inca si nu inteleg de ce pentru ca acum ceva timp in urma ma simteam super si am o mare oboseala de nu mai pot asta o fi de la ficat sau de la tratament?? si picioarele parca ma lasa.Imi dau seama ca am strigat prea devremeVictorie dar inca mai sper.doctorul mi a schimbat trat de la 1 injectie de mtx la saptamana fac 1 la 10 zile si acid folic iau de la 1 dupa mtx acum iau 2 si medrol de 16 mg un sfert in fiecare zi.Voi ce mi spuneti?? va multumesc pentru ca sunteti mereu aici cu sfaturi si mai ales ca va impartasiti experientele voastre.Va doresc multa sanatate !!!!!
0
11-03-2012, ora 18:58
iulianaN
Nu este medic/terapeut
iulianaN
Amarena, imi pare rau ca ai probleme si vreau sa-ti spun ca acid folic trebuie sa iei 4 cp/sapt(ziua 4, 5, 6, 7 dupa mtx) iar pentru a-ti proteja ficatul poti lua Silimarina sau Liv52.Sper sa-ti foloseasca sfaturile mele si-ti doresc multa sanatate!
0
12-03-2012, ora 08:44
maria 24
Nu este medic/terapeut
maria 24
amarena imi pare rau sa aud ca nu te simti bine, sper sa iti revi cat mai repede.
si ai incredere in tine, nu te mai gandi la boala gandeste pozitiv si va fi mai bine
despre mine pot sa iti spun ca am facut toate analizele posibile pt poliatrita si toate au fost negative mai am sa fac niste analize parazitologice cum ar fi clamidia, borelia, salmonela ;i alte si sa vad ce imi ies si e posibil sa fie din cauza acestora si sa nu fie poliatrita.
oricum am intrerupt tratamentul pr o sarcina si dupa mai vedem.
sanatate si multa bafta.
0
12-03-2012, ora 15:32
amarena39
Nu este medic/terapeut
amarena39
buna ziua tuturor va multumesc mult ptr raspunsuri fetelor iulianan si maria o sa tin cont de sfaturile tale iuliana si o sa caut prin farmacii ceea ce mi ai zis dar nu stiu daca o sa gasesc ca acum sunt in italia oricum gasesc eu ceva cat despre acidul folic nu stiam ca se ia asa eu l am luat asa cum mi la prescris doctoru inseamna ca este cam putin dar ma intreb daca o sa iau mai multnu scade eficienta de la mtx? si mai am o intrebare va rog mult daca cineva se confrunta cu transpiratii abundente in timpul noptii ???Transpir fff mult si in fiecare noapte stiti cumva de unde vine ?? si ce as putea face ??' va multumesc mult pentru tot !! Draga maria sunt multumita ca nu ai pr atunci inseamna ca ai toate sansele sa ai un copilas si eu iti doresc multa sanatate si mult noroc !! Va salut pe toti !! pa pa !!
0
12-03-2012, ora 17:11
sensibila
Nu este medic/terapeut
sensibila
Buna ziua tuturor,
Doamna Maria M33, spuneti ca nu suportati tratamentul pe care il urmati din 2008; acum nu il mai suportati sau doar ati incercat atunci si ati renuntat, deoarece nu ati suportat?! sau mai bine zis, cat timp ati luat tratamentul cu acele medicamente?
Personal, eu, la inceput, in sept anul trecut, am crezut ca mor de la prima fiola de MTX; singura m-am gandit sa iau o pastiluta de Emetostop, dupa ce faceam injectia, apoi i-am spus dr.
Mi-a zis ca se poate, doar la inceput, pana se acomodeaza organismul, sa am asemenea reactii, incat, dupa vreo 3, 4 sapt. am renuntat sa mai iau Emetostop.
Imi mai este rau cate odata, dar nu f. des, si mai ales daca nu mananc imediat dupa injectie( chiar daca am mancat ceva dimineata).
Mie mi-au fost recomandat pt. dureri urmatoarele, pe care le-am luat doar la nevoie (la inceput mai ales):
MIDOCALM 150 1 tb/seara
MOVALIS 15mg - 1 tb/zi, max. 10zile/ luna
Artrostop ung articulatii
Ati verificat daca aveti osteoporoza? din cauza asta puteti avea mari dureri de oase.
Luati ALFA D3(mie mi s-a recomandat 0, 5 mcg 2 cps/zi, sau puteti lua calciu cu vit D3, cate 10 zile pe luna (un pliculet/ zi)
Faceti o reevaluare a bolii, schimbati medicul daca e nevoie si nu disperati.
IMI PARE F. RAU CA SUFERITI ASA, DAR TREBUIE SA AVETI INCREDERE, CU AJUTORUL LUI D-ZEU SI AL MEDICILOR, O SA VI SE ALINE SUFERINTA.
VA DORESC DIN TOT SUFLETUL MULTA SANATATE SI CURAJ, TREBUIE SA REUSITI SA TRECETI SI PESTE ASTA.
Cornelia
0
12-03-2012, ora 17:17
iulianaN
Nu este medic/terapeut
iulianaN
Amarena, acidul folic nu scade eficienta mtx-ului ci doar combate unele efecte adverse ale acestuia.Eu il iau dupa aceasta schema de un an si jumatate dar am prietene care urmeaza aceasta schema de mult mai mult timp.Cat despre cele doua hepatoprotectoare, sunt sigura ca vei gasi ceva cu actiune similara si acolo.Multa sanatate iti doresc!
0
12-03-2012, ora 18:23
MariaM33
Nu este medic/terapeut
MariaM33
Multumesc din tot sufletul pentru rapuns, dar am omis niste detalii:
Mi s-a recomandat Plakenil, iar dupa 3 saptamani am facut diaree si m-am deshidratat. A trebuit sa fac 2 saptamani de perfuzie ca sa imi revin dupa care mi s-a recomandat Methotrexat o fiola pe saptamana. Dupa 2 luni de tratament am facut sangerari la colon. Am intrerupt si am inceput tratamentul de vindecare. Acum mi s-a recomandat Arava si Salozopirin, iar dupa 6 luni de tratament cu aceste medicamente nu simt nici o ameliorare. Ce e de facut? Poate e si varsta de vina (79 ani).

Multumiri calduroase, Maria.
0
12-03-2012, ora 19:56
sensibila
Nu este medic/terapeut
sensibila
PAREREA MEA ESTE SA NU VA PIERDETI NADEJDEA, SA NU STATI ATATEA LUNI DACA VEDETI CA NU DA ROADE TRATAMENTUL SI SA MERGETI INAPOI LA DR SAU SA IL SCHIMBATI.
DE UNDE SUNTETI? SI UNDE VA TRATATI?
ANALIZELE NU LE FACETI MAI DES ?
NU TREBUIE SA LE FACETI LA 6 LUNI, CHIAR DACA ASA VI SE SPUNE, MAI ALES CA AVETI OARECE PROBLEME.
INCERCATI SA LE FACETI MAI DES SI SA VORBITI CU MEDICUL DE CATE ORI SIMTITI CA CEVA NU ESTE IN REGULA.
CHIAR DACA AVETI VARSTA ASTA, NU INSEAMNA CA TREBUIE SA VA BLAZATI SI NU INSEAMNA CA TREBUIE SA SUFERITI SI SA CONSIDERATI CA NU SE POATE SA VA AMELIORATI BOALA.
VA DORESC DIN TOT SUFLETUL CURAJ, PUTERE SI SA AUZIM NUMAI DE BINE.
CU DRAG, CORNELIA
Adaugă un comentariu / răspuns
1708 comentarii 1 2 ..... 424344 ..... 56 57 Înainte ›

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.