Polipoza nazala
De aproape un an sufăr de polipoza nazala. Am fost operata în 2007, dar a recidivat. Nu as mai vrea iarăși operație, nu știu ce tratament sa urmez ca nu dau rezultate cele urmate pana acum.
1 comentarii
am mai scris pe forum
din practica de cabinet de 30 de ani.
polipii recidiveaza doar la personele care au si probleme gastr -intestinale... si nu tin cont de alimentatie corecta
cititi pe Google Alimente Alergene..si le excludeti pe toate din alimentatie... dupa asta si tratamentele locale o sa dea rezultat.
Cel mai important s ase evite.. laptele, carnea din comert.. care contin Hormoni de crestere
asta ajuta la cresterea polipilor, stimuleaza
din practica de cabinet de 30 de ani.
polipii recidiveaza doar la personele care au si probleme gastr -intestinale... si nu tin cont de alimentatie corecta
cititi pe Google Alimente Alergene..si le excludeti pe toate din alimentatie... dupa asta si tratamentele locale o sa dea rezultat.
Cel mai important s ase evite.. laptele, carnea din comert.. care contin Hormoni de crestere
asta ajuta la cresterea polipilor, stimuleaza
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 4cand e bine sa se faca operatie de polipi?
- 12Febra la 2 zile dupa operatia de polipi, rog raspuns
- 32operatie de polipi
- 5Sufar de astm bronsic de mai bine de 5 ani, am si rinita alergica. Acum am polipoza nazala
- 12operatie polipi?
- 6copilul meu face des rosu in gat
- 7Polipi-nu suntem siguri
- 12polipi nazali - la o fetita de 6 ani
- 2polipi nazali sau raceala?
- 2fetita operata de polipi
- 4operatie de polipi... recidivarea lor (in proportie de 70%)
- 1operaţie de polipi - Copil 14 ani
- 1operatie polipi copil 3 ani
- 3Nas infundat
- 5Raceala dupa operatie de polipi
- 2Polipi nazali
- 1Copil cu polipi
- 1Polip sau cancer
- 2Vegetaţii adenoide la adult
Mai multe informații despre: operatia de polip nazal polipii nazali polipoza nazala
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: