posibil infectie la un an de la extractie masea de minte?

17-08-2011
utilizator_93020
Nu este medic/terapeut
utilizator_93020
Buna ziua,

Incep prin a va expune problema mea:

Acum un an mi-a fost extrasa maseaua de minte pe partea dreapta sus. Ulterior datorita ruperii maselei dinaintea celei de minte (molarul 2) mi s-a pus un pivot metalic +coronita. Acum o luna mi s-a inflamat punga parodontala la molarul 2, mai exact intre molarul 1 si molarul 2. Am fost la stomatolog si mi-a facut o gaura pentru a drena infectia si astfel s-a vindecat. Acum ceva timp mi s-a inflamat din nou in acelasi loc dar singur am apasat acolo si s-a drenat infectia. De vreo doua zile simt ca as avea infectie la molarul de minte extras. Parca s-a umflat putin gingia iar la pipaire este moale.
E posibil sa am infectie la molarul de minte extras? Este ceva grav, sa ma duc la un control?
1 comentarii
0
17-08-2011, ora 21:14
Tania-bis
Nu este medic/terapeut
Tania-bis
Categoric nu de la maseaua de minte. Poate nu suportati implantul sau, poate e un spatiu liber intre lucrare si molar, ceva ce lasa sa patrunda alimentele dar nu se curata bine. Mergeti, mergeti la medic altfel se va infecta toata dantura si...
Adaugă un comentariu / răspuns

15-04-2016, ora 10:25
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Medici stomatologi, dentisti, cabinete stomatologice
Recomandă un stomatolog sau caută unul bun!
Medici-Stomatologi.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 7500 de cabinete și clinici de stomatologie din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor stomatologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. Accesați site-ul