sunt insarcinata?
Buna ziua,
Trebuia sa incep o noua folie de diane 35 vineri;nu am luat pilula nici vineri si nici sambata, abia duminica la ora 11 dimineata.Sambata am avut conact sexual neprotejat sambata si a ejaculat in mine.La 5-6 zile de la contact am o usoara senzatie de greata.E posibil sa fiu insarcinata?Sa imi apara simptome asa de repede?Stiu ca e prea devreme sa fac un test.Mentionez ca sufar de amenoree(pe care o tratez cu diane 35), precum si hirsutism.Va multumesc.
Trebuia sa incep o noua folie de diane 35 vineri;nu am luat pilula nici vineri si nici sambata, abia duminica la ora 11 dimineata.Sambata am avut conact sexual neprotejat sambata si a ejaculat in mine.La 5-6 zile de la contact am o usoara senzatie de greata.E posibil sa fiu insarcinata?Sa imi apara simptome asa de repede?Stiu ca e prea devreme sa fac un test.Mentionez ca sufar de amenoree(pe care o tratez cu diane 35), precum si hirsutism.Va multumesc.
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 9Trebuia sa-mi vina menstruatia.. sunt insarcinata?
- 7tri-regol si amoxicilina. Sarcina?
- 3am folosit prezervativul si nu s-a rupt, sunt insarcinata?
- 14oare sunt insarcinata?
- 4Va rog frumos daca imi puteti raspunde simplu cu da sau nu
- 7se poate sa fiu insarcinata? va rog astept un raspuns
- 3ce sanse am sa fiu gravida daca in luna decembrie nu a terminat inauntru si mi-a venit ciclu?
- 2e posibil sa fie insarcinata?
- 5menstruatie slaba... pot fi insarcinata?
- 5Se poate sa ramai gravida desi esti virgina?
- 6mi-a venit ciclul doar putin. sunt oare insarcinata?
- 4Poate fi insarcinata in urma unui contact sexual neprotejat in prima zi dupa terminarea ciclului?
- 0sunt insarcinata ?
- 4insarcinata sau dereglare hormonala?
- 2Pot ramane insarcinata?
- 0sunt insarcinata?
- 2Imi intarzie menstruatia
- 1Menstruatie maronie...vreau sa stiu daca se poate sa fiu gravida..
- 1Putin ajutor, va rog! test HCG total
- 1Ajutați-ma. Posibil sa fi rămas însărcinată?
Mai multe informații despre: sunt insarcinata?
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: