Sansa sa fiu gravida? Xyzal si Escapelle

09-09-2020
12345r
Nu este medic/terapeut
12345r
Bună.

Îmi cer scuze că te deranjez și caut ajutor așa random însă nu avem cui să cerem ajutor. Am mai întrebat pe reddit și alte grupuri, și lumea a râs mai mult de noi.

Eu am 20, el 21. Pentru mine nu e prima experiență, însă ca și cuplu - aseară a fost prima noastră noapte împreună.

Și-a pus omul prezervativul (deși his D avea ups and downs), când era momentul de maximă excitare pentru el. Și a încercat să penetreze partea mea, adevărul că era cam uscat. El a ejaculat imediat, nici nu făcusem ceva wow, cred că era precum-ul. Am schimbat prezervativul.

Cu chiu cu vai, am încercat să facem ceva ceva, dar el nu putea să intre bine. Când intra acolo mă durea foarte tare. La un moment dat țineam mâna acolo ca să-l mai dirijez eu cam cum să vină ok. Și simțeam că prezervativul lui aluneca (vârful prezervativului se ducea câș, iar latexul prezervativului se muta cam tare, dar nu a căzut niciodată de pe D, doar bula prezervativului se mai ducea în stânga și dreapta). În timp ce țineam mâna acolo, am simțit un lichid. Să fie lubrifierea făcută de my V (dar mă simțeam rigidă și mă durea), sânge de la durerea provocată (când am ajuns acasă aveam sânge pe mine) sau de la lubrifiantul prezervativului?

Poate prezervativul nu stătea locului căci eu eram cam uscată?

Ideea e că ne-am speriat. Am testat toate prezervativele folosite cu apă și nu era nimic spart. Există vreo altă șansă să ajungă spermatozoizii? Habar n-am cum să mai explic. sunt într-un moment josnic.

Am luat la 2h pilula de a 2-a. Ca indicații, zicea să nu iau pastile antifungice, însă eu am alergie și am luat înainte niște Xyzal (iau zilnic). Nu știu dacă Xyzalul se încadrează în antifungice și nici nu am pe cine să întreb. Nici nu știu dacă și-a făcut efectul pastila.

O altă problemă ar fi următoarea. Cică aseară eram în ziua cea mai fertilă. Nu mi-am dat seama, așa dumb am fost. Ciclul meu vine la 33 de zile.

Este posibil să se formeze o sarcină. Următoarea menstră ar fi pe 22 septembrie. E nasoală așteptarea, of. Pot face un test de sarcină mai rapid? Indiferent de rezultat - pozitiv sau negativ, e ok să fac niște analize BETA HCG, după ce îmi trece stopul (asta în condiția în care îmi vine). Aș vrea o confirmare 100%.

Îți mulțumesc de ascultare. Jur că mă simt josnică, dar nu am pe cine întreba. Nici părinți, nici nimic. Și dacă e să fie, să știu să iau măsuri dinainte. Să încerc tot ce pot.
2 comentarii
0
10-09-2020, ora 00:39
Psiholog Pescaru Valentin
Psihologie, Bucuresti
Psiholog Pescaru Valentin
Bună seara,
Indiferent care ar fi situația nu mai aveți ce sa faceți în acest moment. Pastila e luata și alta nu mai puteți lua. Ca testul de sarcina sa fie relevant ar trebui sa treacă cam 2-3 săptămâni de la actul considerat riscant.
Cu alte cuvinte așteptați termenul respectiv, apoi test de sarcina și de acolo mai departe veți decide, în funcție de situație.
Pe de alta parte, la 20 de ani ar trebui sa stați ceva mai bine cu educația sexuala și cu responsabilitatea pentru propria persoana și sănătate. Încercați să utilizați, pentru informare, surse profesioniste, autorizate.
Rețineți expresia "better safe than sorry"...
0
10-09-2020, ora 09:56
Dr. Albu Laura
Dermatovenerologie, Cluj-Napoca
Dr. Albu Laura
Nu sunt interactiuni intre levocetirizina (xyzal) si levonorgestrel (pilula de a 2-a zi).
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
06-06-2023, ora 10:15
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Clinicaon
Impotența, erecția slabă și ejacularea precoce pot fi rezolvate de către medicii noștri. Am tratat mii de pacienți, iar DISCREȚIA este asigurată! Detalii aici
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Diferența între sarcină și sindromul premenstrual
  • Efectele pilulei de a doua zi ar putea fi potențate de un medicament antiinflamator
  •