Pot fi gravida ?
Buna ziua ! Am o problema, acum aproape 3 luni m-am apropiat mai mult de prietenul meu..si s-a jucat cu degetele in jurul vaginului meu, tin sa mentionez ca eram virgina, dar acum nu stiu daca mai sunt pentru ca pot spune ca apasa destul de tare cu degetul, iar in aceeasi zi mi-a venit menstruatia si nu pot spune daca himenul a fost spart si daca mi-a curs sange din aceasta cauza. La cateva zile eram amandoi in pat, cu pantalonii pe noi dar cred ca e posibil ca el sa fi ejaculat. Stiu ca nu pot ramane gravida in cazul asta, dar in ultimul timp sunt balonata si nu stiu din ce cauza. Pot sa fi ramas gravida totusi ? Am luat si pastile de balonare, am facut si exercitii fizice dar burta nu a scazut..iar eu de obicei slabeam repede.
3 comentarii
Daca a ejaculat in timp ce amandoi erati imbracati nu aveati cum sa ramaneti insarcinata! Dc zona dv genitala a luat contact cu sperma se poate!
si care poate fi motivul balonarii ? vreau sa zic..poate avea legatura cu asta ?
Nu cred ca are vreo legatura! Balonarea poate fi cauzata de alimentatie de cateva kg in plus etc!nu are leg cu evenimentul descris de dv ! De asemenea exista si pe fond psihic! Dc vreti sa stiti sigur dc sunteti gravida si aveti motive sa ganditi asta faceti un test de sarcina!
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2Este posibil sa ramana insarcinata?
- 2am vreo sansa sa fiu insarcinata?
- 5Este posibila o sarcina?!
- 4testul de sarcina ngativ.. sunt totusi insarcinata?
- 8insarcinata???-ajutati ma va rog mult de tot
- 6ce test de sarcina sa mi iau?
- 4dupa cat timp pot stii daca a ramas insarcinata?
- 5Sarcina in prima zi de menstruatie?
- 12sarcina, ciclu menstrual neregulat
- 7pot ramane insarcinata?
- 0e posibil sa fiu insarcinata ?
- 4Sunt disperata! Sunt gravida sau nu? E normal ce se intampla cu sanii mei sau nu?
- 3pot sa raman insarcinata ?
- 3sarcina sau altceva? va rog rasp urgent
- 3Nu stiu ce sa cred.. sunt insarcinata sau nu?
- 5Exista vreun risc sa fii ramas insarcinata ?
- 6Sunt insarcinata?!
- 2Sunt insărcinată ?
- 0Ajutor va rogggg!!! M a penetrat de 2 ori puțin, nu avea prezervativ ! Pot rămâne însărcinată ??
- 1Masturbare după acea sex
Mai multe informații despre: sunt insarcinata?
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: