Se poate sa ramai insarcinata asa?

As avea si o intrebare..ciudata..as putea spune..Este posibil sa ramai insarcinata daca esti virgina? Daca ajung lichid preejaculator..pe labii..poti ramane insarcinata? Si cum as putea sti care este perioada fertila..avand in vedere ca ultima menstruatie a inceput pe 23 martie..si de obicei, ciclul tine 29-31 de zile...eram in perioada fertila..daca acest contact..a fost pe 7 aprilie?. cred ca e prea devreme sa fac un test de sarcina..si nici nu prea as cumpara asa ceva..sunt foarte ingrijorata. Multumesc.
3 comentarii

Poti ramane insarcinata doar in urma unui contact sexual.
Pentru a afla perioada fertila, nu trebuie decat sa dai un search pe google si sunt multe site-uri unde introducand date despre ciclul menstrual poti afla tot ce te intereseaza.
Pentru a afla perioada fertila, nu trebuie decat sa dai un search pe google si sunt multe site-uri unde introducand date despre ciclul menstrual poti afla tot ce te intereseaza.

Da..zice ca pe 7 e risc, pe 8-9 risc maxim..dar asta e doar pentru un contact...nu stiu..m-am tot uitat pe aici...si vad ca s-a mai scris ceva de genul..si cica..ar fi posibil..sa ramai..de asta sunt asa ingrijorata

NU ai cum sa ramai insarcinata fara contact sexual.

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 8Sunt insarcinata? Sa imi fac probleme?
- 3sunt gravida daca crezand ca este ciclu desi a fost o scurgere ce a durat 3 zile
- 3nu prezervativ, nu ejaculare = sarcina?
- 4Intarziere menstra... insarcinata??!?!
- 2ajutati-ma cu un sfat: Sa fie efectele secundare pilulei sau sunt insarcinata?
- 2se poate ramane insarcinata in timp ce iau contraceptive?
- 7duphaston sa fie problema?
- 6insarcinata fara penetrare?
- 3sunt sanse sa fii ramas insarcinata?
- 8A ramas insarcinata sau nu???!!! [AJUTOR]
- 3sunt gravida sau nu?
- 6De ce mi-a trecut: insarcinata trimestrul 1, daca eu nu sunt?
- 4Care este riscul...?
- 3Sarcina..sau tratamente care intarzie menstruatia?
- 1Sunt insarcinata sau ce se intampla?
- 4sarcina sau nu?
- 10gravida?
- 3După test
- 4Ajutor - Este posibil ca ea sa fii ramas însărcinată?
- 2Posibil sa fi ramas insarcinata?
Mai multe informații despre: sunt insarcinata?
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: