Potențială problemă la angajare

27-05-2024
Galapagos1
Nu este medic/terapeut
Galapagos1
Buna ziua. Situatia este urmatoarea. De 1 luna ma duc la un psiholog pentru terapie. Acum 1 saptamana am aflat ca ea lucreaza si la clinica la care va urma sa fac medicina muncii. Ce credeti ar exista vreo potentiala problema sa nu obtin apt. Eu sunt in dubii datorita faptului ca primesti apt pe baza la ce completezi pe fisele pe care ti le da sa le completezi.
5 comentarii
0
27-05-2024, ora 20:18
NNN7
Nu este medic/terapeut
NNN7
Faci testare psihologica la medicina muncii???
0
28-05-2024, ora 07:15
Galapagos1
Nu este medic/terapeut
Galapagos1
Da faci evaluare psihologica la medicina muncii. Sunt niste teste si un set de intrebari
0
28-05-2024, ora 15:26
NNN7
Nu este medic/terapeut
NNN7
Te întreb pentru ca la Majoritatea nu se dau teste psihologice. Din cati angajatori am avut, doar o multinationala mi a cerut.
În majoritatea cazurilor se trec testele psihologice, eu am dat testare psihologica în episod, si tot l am trecut.
Deontologic vorbind, psihologii nu au voie sa divulge ceea ce se discuta în cabinet, iar daca se va nimeri sa fie acea psiholoaga la testare, nu are voie sa te evalueze în funcție de ceea ce discuta în cabinet cu tine, ci de ceea ce faci tu la test.
Acum, nici eu, nici tu, nici nimeni nu poate prevedea exact care va fi comportamentul psihologiei în situația asta.
0
29-05-2024, ora 10:55
clozapin
Nu este medic/terapeut
clozapin
Galapagos, daca ai vreo intrebare in testele alea care zice Daca ai fost internat la psihiatri evreodata sa nu o bifezi. Si altele care tin de boli psihice nu trebuie bifate. De regula aceste teste se fac in domenii de periculozitate a muncii, nu prea cred ca se fac astfel de teste complexe pt vanzator la supermarket. In constructii da, domeniul electric etc unde trebuie sa casti bine ochii la ce faci ca altfel poti pierde chiar viata.
1
29-05-2024, ora 11:55
Galapagos1
Nu este medic/terapeut
Galapagos1
Ok. Noted. Ideea e ca am mai dat evaluare psihologica si a fost ok. (Am mintit, am pus ce ar fi vrut psiholigu sa vad).si cand am fost la generalist, el ma intrebat daca sunt in evidenta si iam zis nu. Pentru ca chiar nu sunt in eveidenta la medicul de familie.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
15-04-2016, ora 10:25
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Psihologi, psihiatri, psihoterapeuti
Recomandă un Psihoterapeut sau caută unul!
La-Psiholog.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 3900 de terapeuți din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor psihologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. În plus, există o secțiune cu o mulțime de articole interesante și teste psihologice. Accesați site-ul