Preput strâmt
Buna ziua, de aproape o săptămână mă confrunt cu o problema, am 21 de ani și o viață sexuală activă.
Pielea din jurul capului, cea care îl acoperă a devenit foarte stramta și nu o pot "desface", ustura foarte tare fiindcă și.a perdut elasticitatea și dacă incerc sa o desfac se crapă pielea lăsând răni, am incercat crem de galbenele dar nu funcționează, apa calda cu același rezultat... Nu știu despre ce este vorba, presupun că o parafimoza, daca mă puteți ajuta cu o crema sau o soluție fara a merge la urolog.
Pielea din jurul capului, cea care îl acoperă a devenit foarte stramta și nu o pot "desface", ustura foarte tare fiindcă și.a perdut elasticitatea și dacă incerc sa o desfac se crapă pielea lăsând răni, am incercat crem de galbenele dar nu funcționează, apa calda cu același rezultat... Nu știu despre ce este vorba, presupun că o parafimoza, daca mă puteți ajuta cu o crema sau o soluție fara a merge la urolog.
1 comentarii
Nivea încearcă.Auzi tu ai deasupra testiculelor vene?Adică le simți lapalpare?Mulțumesc!PS. Am avut și eu problema asta cu penisul și cu nivea a trecut la mine.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 53pete rosii penis
- 42 besici sub preput
- 3am nevoie de ajutor, nu pot decalota
- 0operatie fimoza la sugar!!!!
- 1Fimoza
- 7Fisurarea preputului
- 2Probleme cu prepuţul
- 3Parafimoza
- 0Fimoză?
- 2Pielea de pe organul genital al copilului nu se poate da in jos
- 5Decalotarea penisului la 14 ani
- 2Nu pot da penisul peste cap.si mic
- 0Fimoza
- 0Intrebare preput inflamat
- 2Piele prea elastica, sau "multa", probleme in timpul folosirii prezervativului
- 0Am 14 ani si nu pot sa imi decalotez penisul
- 2Decalotare La 15 ani
- 3Nu imi pot decalota penisul
- 0Virgin 20 ani, preput prea lung, fimoza?
Mai multe informații despre: Fimoza preputul imposibilitatea decalotarii
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: