presiune la urechi

05-01-2010
cristinac_1
Nu este medic/terapeut
cristinac_1
Buna ziua,

am fost racita cam pe la 1 decembrie, am facut tratament cu antibiotic, in timpul racelii aveam o senzatie de mancarime in urechi si o presiune in josul urechii, cam la baza acesteia (aveam o senzatie ca atunci cand ai vata in urechi si iti apasa pe partea de jos a urechii). M-am vindecat de raceala si durere in gat, dar am ramas cu senzatia aceea de presine la urechi. M-am tratat cu nurofen de 120mg, crezand ca este litiaza salivara, diagnostic dat de doctor, acum am trecut cu nurofen de 400mg si sare calda tot timpul la urechi, dar nu mai scap de acea senzatie. Daca ating partea de jos a urechii mi se desface, nu mai simt presiunea, dupa care isi revine. Joi o sa merg sa imi fac si o radiografie panoramica. Am fost si la control ORL si din punct de vedere al urechii interne, totul este in regula. Va rog sa imi spuneti ce credeti ca ar putea fi si ce pot sa fac in acest caz, deoarece este asa de neplacut si ma gandesc sa nu fie si altceva.Va multumesc.
1 comentarii
0
06-01-2010, ora 07:46
Dr. Flueraru Valeriu
ORL - Otorinolaringologie, Pascani
Dr. Flueraru Valeriu
presiune apoate veni si din interior.. din partea rinofaringelui.
mai mergi la unmedic ORL.. si insista sa faca un consult complet.. cu rinoscopie posterioara. audiograma s.a
Adaugă un comentariu / răspuns