Pret operatie sinuzita
Bună ziua tuturor,
Bună ziua domnule doctor,
Vă rog, dacă este posibil, să mă ajutati cu niște informații.
Am o sinuzita frontală dreapta, confirmată cu radiografie, în urgenta Spitalului Municipiului Suceava.
S-au încercat 2 puncții clasice, cu lavaj, în primăvara acestui an, în paralel cu un tratament cu antibiotic cu Cefort și Gentamicina injectabil, în speranța rezolvării problemei.
Concluzia a fost necesitatea intervenției chirurgicale.
Din păcate, în Suceava este posibilă doar intervenția chirurgicală CLASICĂ, iar eu as dori să fac operația laparoscopic. Motivele sunt evidente...
(dr. Dumitrescu Cornel, șeful secției ORL, cu care sunt vecin și de la care, în această situație, nu ma pot informa)
Prin urmare, va rog să mă îndrumați dvs. către o clinica de stat și/sau privată și să-mi recomandati unde as putea face operația laparoscopică pentru sinuzita mea.
Vă mulțumesc din suflet.
Bună ziua domnule doctor,
Vă rog, dacă este posibil, să mă ajutati cu niște informații.
Am o sinuzita frontală dreapta, confirmată cu radiografie, în urgenta Spitalului Municipiului Suceava.
S-au încercat 2 puncții clasice, cu lavaj, în primăvara acestui an, în paralel cu un tratament cu antibiotic cu Cefort și Gentamicina injectabil, în speranța rezolvării problemei.
Concluzia a fost necesitatea intervenției chirurgicale.
Din păcate, în Suceava este posibilă doar intervenția chirurgicală CLASICĂ, iar eu as dori să fac operația laparoscopic. Motivele sunt evidente...
(dr. Dumitrescu Cornel, șeful secției ORL, cu care sunt vecin și de la care, în această situație, nu ma pot informa)
Prin urmare, va rog să mă îndrumați dvs. către o clinica de stat și/sau privată și să-mi recomandati unde as putea face operația laparoscopică pentru sinuzita mea.
Vă mulțumesc din suflet.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 16tratament sinuzita
- 7se poate ca sinuzita sa nu se vada la CT?
- 5amortita partea stanga a fetei
- 16Probleme ORL
- 3sinuzita din nou
- 13probleme cu mucisorii la bebe de11 luni
- 3Este alergie ? Va rog ajutor.
- 27De aprox. 2 sapt.am dureri ingrozitoare deasupra arcadei drepte si sub ochiul drept
- 5sinuzita.. chiurtaj cu sedare
- 7Sinuzita, zgomot in ureche
- 6complicatii sinuzita cronica
- 0detalii despre operatie de SINUZITA SFENOIDALA
- 2Sinuzita
- 2am o sinuzita cronica de mult timp
- 1Sinuzita, durere de ochi
- 3sinuzita pe font alergic
- 5Sinuzita
- 0Sinuzita sfenoidala
- 2Operatie sinuzita sinoidala
- 0Dureri de oase in tot corpul. Nu găsesc ce am! Ajutor va rog!
Mai multe informații despre: Sinuzita operatia de sinuzita sfenoidala
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: