Pret operatie sinuzita
Bună ziua tuturor,
Bună ziua domnule doctor,
Vă rog, dacă este posibil, să mă ajutati cu niște informații.
Am o sinuzita frontală dreapta, confirmată cu radiografie, în urgenta Spitalului Municipiului Suceava.
S-au încercat 2 puncții clasice, cu lavaj, în primăvara acestui an, în paralel cu un tratament cu antibiotic cu Cefort și Gentamicina injectabil, în speranța rezolvării problemei.
Concluzia a fost necesitatea intervenției chirurgicale.
Din păcate, în Suceava este posibilă doar intervenția chirurgicală CLASICĂ, iar eu as dori să fac operația laparoscopic. Motivele sunt evidente...
(dr. Dumitrescu Cornel, șeful secției ORL, cu care sunt vecin și de la care, în această situație, nu ma pot informa)
Prin urmare, va rog să mă îndrumați dvs. către o clinica de stat și/sau privată și să-mi recomandati unde as putea face operația laparoscopică pentru sinuzita mea.
Vă mulțumesc din suflet.
Bună ziua domnule doctor,
Vă rog, dacă este posibil, să mă ajutati cu niște informații.
Am o sinuzita frontală dreapta, confirmată cu radiografie, în urgenta Spitalului Municipiului Suceava.
S-au încercat 2 puncții clasice, cu lavaj, în primăvara acestui an, în paralel cu un tratament cu antibiotic cu Cefort și Gentamicina injectabil, în speranța rezolvării problemei.
Concluzia a fost necesitatea intervenției chirurgicale.
Din păcate, în Suceava este posibilă doar intervenția chirurgicală CLASICĂ, iar eu as dori să fac operația laparoscopic. Motivele sunt evidente...
(dr. Dumitrescu Cornel, șeful secției ORL, cu care sunt vecin și de la care, în această situație, nu ma pot informa)
Prin urmare, va rog să mă îndrumați dvs. către o clinica de stat și/sau privată și să-mi recomandati unde as putea face operația laparoscopică pentru sinuzita mea.
Vă mulțumesc din suflet.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2sinuzita? alergie?
- 3miros ingrozitor din nas.
- 37Sinuzita frontala
- 1Polipoza nazala+Sinuzita+Rinita
- 1Sinuzita
- 2sinuzita maxilara dreapta aparent tratata :(
- 7Pansinuzita
- 0sinuzita si medicamentele permise in alaptare
- 5sinuzita.. chiurtaj cu sedare
- 16faringita granuloasa
- 8sinuzita si uveita - sfaturi
- 0detalii despre operatie de SINUZITA SFENOIDALA
- 3am fost diagnosticata in urma radiografiei saf cu opacifieresinus maxilar stang
- 6nevralgie, sinuzita sau altceva?
- 1Sinuzita, durere de ochi
- 5DEVIATIE SEPT SINUZITA CRONICA
- 2CT scan si sinuzita cronica
- 5Sinuzita
- 3Operație sinusala
Mai multe informații despre: Sinuzita operatia de sinuzita sfenoidala
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: