Prietenei mele nu i-a venit menstruația de 3 zile

Vreau sa îmi răspundeți cât mai repede și sa fie răspunsuri ok, adică nu aberații

Întârzierile pot fi și de altă natură, nu neapărat din cauza unei sarcini. Trei zile nu-i foarte mult. Se mai întâmplă. Mai are ceva semne sau simptome de sarcină?
Dar oricât de, , super mare grijă" ați avea, uneori mai sunt și excepții. Deci până la urmă tot testul de sarcină e concludent și vă scapă de emoții. Nu-i mai bine să știți adevărul, decât să trăiți în nesiguranță?
Pentru că nu vă poate da nimeni un verdict sigur.
Diagnosticul clar de sarcina se pune în urma unei ecografii sau a testelor de sarcina pozitive.
Pentru că ecografia permite diagnosticul de sarcina de la 4-5 săptămâni de amenoree(lipsa menstruației), în această fază poate folosi testul de sarcină.

Daca prin “am super mare grija sa nu se intample ceva rau” vrei sa spui ca nu ejaculezi in timpul penetratii, trebuie sa stii ca lichidul seminal contine spermatozoizi si nu este o metoda sigura de a va proteja de o eventuala sarcina.
Testul de sarcina este singura modalitate de a afla daca este sau nu insarcinata sau o analiza de sange Beta HCG ( cu precizie si mai mare ).
Toate cele bune!

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
- 3mi-a intarziat ciclul aprox 3 sapt jumate. am facut 2 teste de sarcina si au iesit negative...
- 4POSTINOR si intarzierea menstratiei
- 6Urgent.. sunt sanse sa raman insarcinata?
- 0De ce imi intarzie menstruatia?
- 3intarziere menstruatie?
- 7please help: i-a intarziat menstruatia sau e insarcinata?
- 14Intarzierea menstruatiei
- 3sarcina incipienta endometru ingrosat
- 1Sunt insarcinata sau ce se intampla?
- 2Întârzierea menstruaţiei
- 4intarziere menstruatie
- 0Întârzierea menstruației
- 1Sunt gravida?
- 3Intarzierea ciclului, aparitia grijilor..
- 3Intarziere menstruatie
- 1Întârziere ciclu
- 1Întârziere menstruație
- 0Intarziere menstruatie
- 0Sperietura de sarcina
- 4Probleme dereglare hormonala?
Mai multe informații despre: Intarzierea ciclului menstrual menstruatia intarziata intarzierea menstruatiei