intarziere menstruatie-provocare-va rog din suflet sa-mi dati un raspuns

18-05-2007
atomica_8700
Nu este medic/terapeut
atomica_8700
am o mare problema!!!am nunta pe 21 iulie iar menstruatia trebuie sa fie cam cu 2 zile inainte.as vrea o metoda, fara contraceptive, ca sa fac menstruatia sa intarzie sau sa vina mai devreme ca sa nu am probleme in ziua nuntii pt ca in a doua zi am un flux f abundent.
postinor 2 e bun?cam cat poate sa-mi intarzie menstruatia?
mentionez ca nu folosesc contraceptive
2 comentarii
0
18-05-2007, ora 00:00
Dr.Evelyn
Nu este medic/terapeut
Dr.Evelyn
ma tem ca astfel de experimente sunt putin hazardate. eu zic sa incerci sa mergi sa discuti cu un medic in cabinet.eu una nu iti recomand sa apelezi la Postinor cu acest scop
0
19-09-2009, ora 00:10
butterfly09
Nu este medic/terapeut
butterfly09
Salut. Am 17 any...si am viata sexuala de aproximativ 5 luni.Obligatoriu toate relatiile pe care le'am intretinut cu prietenul meu au fost 100% protejate no mistakes ore problems cu protectia in sine.Am un ciclu neregulat insa cu un interval de timp de aproximativ 32 de zile.Cu toate astea.luna aceasta IMI INTARZIE. Ultima menstruatie a inceput pe 8 si s'a terminat pe 14 August.Calculand aproximativ.luna aceasta trebuia sa'mi vine pe 14.insa NIMIK! Simptomele sunt prezente ( umflarea sanilor, mici crampe abdominale...cam atat.)Sunt aproape sigura ca nu s'a intamplat nimik in timpul relatiilor pe care le'am intretinut...si totusi..care sunt posibilitatile de a fi insarcinata? Tin sa mentionez ca acum 4-5 zile am inceput o doza de tratament pentru 30 de zile de Roaccutane isotretinoin 10mg.Posibil ca medicamentele sa influenteze acest factor?
Va rog sa imi raspundeti cat mai repede pOsibiL!
Va multumesc :)
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
10-10-2016, ora 10:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
La-Pediatru.ro
Căutați un pediatru bun?
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic unde găsiți cea mai completă listă de medici pediatri din România. Alegeți din peste 4000 de pediatri - cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți.
Cunoașteți un pediatru bun? Oferiți-i o recomandare aici! Accesați site-ul
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: