prima data la ginecolog

17-05-2010
carmencarmen
Nu este medic/terapeut
carmencarmen
buna seara.am 18 ani si cam de 1 an am niste probleme din pricina unui contact sexual.am decis de curand sa merg la ginecolog sa vad ce am, dar vreau mai intai sa stiu cum o sa fie.este nevoie de trimitere de la medicul de fam? cat costa o consultatie la ginecolog si in c consta aceasta? este dureros? este nevoie de multe investigatii pt a vedea ce am? va multumesc si va rog raspundeti-mi.mentionez k am usturimi la urinare si nu numai.
3 comentarii
0
17-05-2010, ora 21:35
carmencarmen
Nu este medic/terapeut
carmencarmen
si imi puteti recomanda un medic ginecolog ( de sex feminin) din ploiesti? dar unul care sa isi faca meseria f bn si sa nu vrea doar bani...si adresa cabinetului.va multumesc anticipat.
0
18-05-2010, ora 15:43
Jaquelinne
Nu este medic/terapeut
Jaquelinne
O consultatie la ginecolog variaza intre 50 si 100 ron cu aproximatie!Acest pret este valabil pt cabinetele particulare, unde nu este nevoie sa te prezinti cu trimitere de la medicul de familie.
Se poate insa sa mergi la medicul de familie, iti da o trimitere la ginecologie, iar costul este pe jumatate sau in unele cazuri chiar gratuit.Tot medicul de fam.iti va recomanda un ginecolog.
Si nu mai amana mersul la medic, pt ca simptomele ce le ai se datoreaza unei infectii/bts!
Sanatate!
0
18-05-2010, ora 17:36
corina daniela
Nu este medic/terapeut
corina daniela
are dreptate jaquelinne cu preturile si cu trimiterea, cu trimitere ai reducere sau gratuit depinde de cabinet, iar daca mergi sa platesti sunt putin mai gentili si isi dau mai mult interes, iti spun din experienta. in cea ce priveste controlul ginecologic, trebuie sa fii foarte relaxata si totul va fi foarte usor. nu este foarte placut, poate fi jenant dar daca te vei relaxa si vei vb cu dr deschis va fi totul ok. si eu am avut prima data frica, dar sincer sa-ti spun prefer sa merg la ginecolog decat la dentist. curaj si nu mai amana.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Top 10 sfaturi oferite de ginecolog
  • Controlul ginecologic la virgine - ce trebuie să știi
  •