Problema ciclu menstrual

Am o menstruatie destul de regulata. Luna trecuta aceasta mi-a venit pe 12 iar luna asta o asteptam deja. Dupa cum era de asteptat, au aparut primele semne ale menstruatiei(dureri ale sanilor, burtii, spate etc. ). Problema a aparut in clipa in care, dupa ce-am fost la baie, am observat pe servetel o pata de sange(rosie spre maro), vascoasa. Am fost convinsa ca mi-a venit menstruatia dar dupa mai multe ore, pe absorbant nu era nimic, sange fiind doar pe servetel atunci cand ma stergeam. Tin sa mentionez ca ultima data am avut contact sexual pe data de 30 iunie(neprotejat dar totodata nefinalizat, aceasta fiind o chestie de cateva secunde, dupa ce prietenul meu se si spalase+ ca nu e prima oara cand a fost neprotejat dar mi-a venit ciclul normal de fiecare data). Astept orice fel de parere. Sunt destul de ingrijorata si nu prea stiu ce sa fac. O sa mai astept sa vina ciclul dar am mare nevoie de niste sfaturi. Multumesc

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
- 4intarziere menstruatie si sarcina
- 4Intarziere menstruatie
- 5sex neprotejat, mentruatie intarziata, test de sarcina negativ...
- 8Dupa „joaca” am inceput sa ma simt rau, imi era greata
- 5intarziere menstruatie, care e posibilitatea sa raman insarcinata?
- 42anticonceptionale yasmin cu pauza de 2 luni
- 2menstruatie intarziata.. pot fi insarcinata?
- 1am o scurgere incolora gelatinoasa si mi-a intarziat si menstruatia
- 1Intarziere menstruatie
- 1Posibilă sarcina?
- 1Ce sa fie? posibila cauza de intarziere a menstruatiei
- 1Intarziere menstruatie 9 zile
- 1Poate fi insarcinata?raspundeti repede
- 2Menstruație întârziată
- 1Menstruatie intarziata 2 luni
- 2Ce poate fi? Sarcina nu cred.
- 0Menstruatie intarziata
- 010 zile întârziere menstruație
- 0Întârzierea menstruației
- 6Întârzierea menstruației
Mai multe informații despre: Intarzierea ciclului menstrual menstruatia intarziata intarzierea menstruatiei