problema cu gatul
Ma doare in gat si am o senzatie de uscaciune, de vineri (29.01.2010) pe la ora 14:00, pana acum, nu am putut sa dorm mare lucru, pentru ca ma trezeam ca imi era sete, m-am dus la farmacie si farmacista mi-a dat tranchisept cu miere si lamaie.Am mai baut ceva fierbinte si se ameliora, dar senzatia este aceiasi
De regula racesc daca nu imi protejez gatu, dar de data asta am purtat si totusi.
Mentionez ca inainte aveam stari cand eram putin ragusit si imi reveneam, si de regula cand vorbeam 1-2 min continuu mi se usca gura.
Astept sfaturi
De regula racesc daca nu imi protejez gatu, dar de data asta am purtat si totusi.
Mentionez ca inainte aveam stari cand eram putin ragusit si imi reveneam, si de regula cand vorbeam 1-2 min continuu mi se usca gura.
Astept sfaturi
2 comentarii
buna,
in luna decembrie am primit diagnosticul de faringita cronica de reflux.am urmat tratament timp de o luna cu omez, bioaprox, gargara cu o solutie din farmacie si vit a uleioasa.problema mea s-a mai ameliorat dar nu a disparut complet.din cand in cand mai simt uscaciune in gat, parca as avea o flegma de care nu pot scapa. ce ma sfatuiti sa fac in continuare?multumesc pt timpul acordat.
in luna decembrie am primit diagnosticul de faringita cronica de reflux.am urmat tratament timp de o luna cu omez, bioaprox, gargara cu o solutie din farmacie si vit a uleioasa.problema mea s-a mai ameliorat dar nu a disparut complet.din cand in cand mai simt uscaciune in gat, parca as avea o flegma de care nu pot scapa. ce ma sfatuiti sa fac in continuare?multumesc pt timpul acordat.
m-am vindecat partial:im mai curge putin nasu si usesc putin, eu rec tranchiseptu, bauturi calde, motaitu in pat, dar si nu in ultmu rand putina miscare nu strica.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 27Senzatie de jena in gat si uscarea gatului
- 43Simt un nod in gat si o senzatie de gat uscat, durere
- 1senzatie de gat uscat
- 0durere in gat la inghitire
- 3Durere in gat si flegma verzuie
- 4Durere in gat de aprox. un an
- 3Durere de gat insotita de secretii nazale verzi
- 3Gat uscat
- 1Durere in gat
- 0Analize medicale - durere in gat nu foarte puternica, mai mult deranjanta si se mentine de ceva timp
- 4Durere persistenta in gat
- 2Durere ciudata in gat
- 5Durere in gat, jena, gat umflat
- 9Ajutati-ma - senzatie de nod in gat, simt ca-mi e uscat gâtul
- 10Durerea de gat nu îmi da pac
- 4Dureri in gat, am uneori bubite, uneori ca un lichid albicios
- 6Durere de gat
- 14Ecografie parti moi, latero-cervicala, glande salivare
- 11Amigdala linguala?
- 5Durere în gat de cateva luni, si disconfort.
Mai multe informații despre: Durerile in gat gatul uscat
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: