Problema dermatologica fara diagnostic

01-07-2021
Laura M.
Nu este medic/terapeut
Laura M.
Buna tuturor! Prezint o erupție cutanata cu descumare a epidermei la nivelul unei singure maini, mai precis la degetele aratator-mijlociu si putin la baza inelarului +putin in lateralul palmei.Eruptia aceasta o prezint de cativa ani buni, insa fara a fi tratata corespunzator spre vindecare, de multe ori neprezentand nici macar o reactie la tratamentul respectiv.Am folosit Dermovate, singurul la care am vazut o vindecare dintr-o data, si cand a erupt, a fost groaznic!Am folosit multe creme, dar marea majoritate fara nici-un rezultat.De multe ori se prezinta sub forma de beșicuțe in care se prezinta un continut alb si foarte bine hidratat, ca si cum ar fi tot piele hidratata in exces.Nu prezinta mancarimi, decat foarte foarte rar.Atat de mult mi-as dori sa gasesc un tratament care sa ofere rezultate.Va multumesc.
2 comentarii
0
04-07-2021, ora 09:56
Dr. Albu Laura
Dermatovenerologie, Cluj-Napoca
Dr. Albu Laura
Probabil ca aveti pompholyx sau eczema dishidrotica, dar pentru un disgnostic cert trebuie sa mergeti la dermatolog. Trebuie cautate si indepartate cauzele - ciuperca piciorului, alergeni de contact, renuntat la fumat daca este cazul. Daca nu se gasesc cauze, ea se trateaza atunci cand apare. Este frecvent recurenta.
0
03-08-2021, ora 15:19
Laura M.
Nu este medic/terapeut
Laura M.
Multumesc pt raspuns.De fumat, nu fumez.Iar acum imi tin cat de cat pielea mainilor hidratata cu crema pe baza de uree30%si ulei de masline, crema cu vit A, E, C, F, D-panthenol...la cati dermatologi am fost, am primit la tratamente, chiar pana acolo ca am primit crema pt psoriazis.Nici nu mai stiu la ce dermatolog sa merg.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: