problema orl.. sfaturi

04-11-2007
alexandra_galati
Nu este medic/terapeut
alexandra_galati
am un copil in varsta de 4 ani.Acum o sapt a fost internat in spital cu diagnosticul laringita.Acum medicii spun ca trebuie operat de polipi.M-am informat si am aflat ca acesti polipi e posibil sa reapara dupa operatie. Ce ma sfatuiti sa fac? Sa-l operez sau nu?? Va multumesc anticipat.
3 comentarii
0
09-11-2007, ora 00:00
olimpus2007
Identitate neconfirmată
olimpus2007
Copilul trebuie operat obligatoriu.Adenoidita daca nu e operata produce tulburari de oxigenare a creierului, hipotrofia cailor respiratorii, reducerea intelectului, dezvoltarea fizica defectuoasa, facesul adenoidian.Reaparitia acestor polipi depinde de cine il opereaza.Cautati un ORL-ist bun.
0
10-11-2007, ora 00:00
alexandra_galati
Nu este medic/terapeut
alexandra_galati
multumesc mult
0
09-01-2008, ora 00:00
m.m.m.
Nu este medic/terapeut
m.m.m.
Cautati un O.R.L-ist bun.Aflati mai multe pareri.Chiar astazi am fost la ORL cu un copil de treiani si sase luni pentru ca a facut laringita facand criza de sufocare in timpul noptii iar medicul mi-a spus ca scoaterea polipilor nu rezolva obligatoriu aceasta problema.Mai mult sora mea a trecut prin aceeasi experienta cu laringita sufocanta care debuta noaptea, i-a scos polipii copilului si problema nu s-a rezolvat.Incercati sa-i intariti imunitatea.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Hipertrofia adenoidiană are cauze genetice și virale, potrivit unui nou studiu
  •