problema psihica sau fizica la 6 ani si jum?
Buna seara! Sunt mamica unui baietel de 6 ani si jumatate si am cu el urmatoarele probleme ce au aparut in urma cu 1 luna si jumatate : am descoperit ca are oxiuri, ne-a recomandat medicul zentel. Mai intai am facut analize, am luat zentel 3 zile consecutiv, o saptamana pauza si apoi inca o doza. La cateva zile dupa tratament au inceput durerile de cap, de stomac, voma, febra. Era bine 3 zile, 2 nu. Medici peste medici, e bine copilul. A inceput sa tuseasca, am facut radiografie, avea o usoara pneumonie. Am inceput tratament cu Cefort intravenos 3 zile, 2 pe zi, am continuat inca 7 zile cu Lekoklar. Apoi la cateva zile s-a intamplat sa se inece cu o pastiluta de vit.C, l-am batut putin pe spate, i-a trecut. El s-a speriat foarte tare. Aceleasi spaime le-a tras inca de trei patru ori dupa aceea pt ca s-a inecat cu apa. Nu a mai mancat - ce mesteca, scuipa. Acum de 2 zile mananca foarte putin, acuza dureri in gat, se forteaza sa ragaie, inghite saliva foarte des, inghite si ragaie, e speriat sa nu se sufoce. Tin sa va spun ca are si o anemie (hemoglobina 14, fier 12). A avut si un plans nemotivat, spune ca ii vine sa planga si nu stie de ce. In acelasi timp spune ca nu se poate opri din ragait, il doare in gat cand inghite, pune mana la gat de cate ori bea apa. Am fost la medic pediatru, la ORL-ist, la psiholog, in Bucuresti la o mare clinica - mi s-a spus ca e rasfatat - nu pot sa accept. Intr-adevar este rasfat, i s-au facut toate poftele, nu a suferit niciun soc. "Mami ajuta-ma!!! "Cum pot sa il ajut?
2 comentarii
Cauza acestor simptome si probleme sunt mediccamentele date de doctori. Boala aceaste se numeste pe romaneste "boala indusa de medicamente toxice"
"Am luat zentel 3 zile consecutiv, o saptamana pauza si apoi inca o doza. La cateva zile dupa tratament au inceput durerile de cap, de stomac, voma, febra. "
Acest medicament a indus pneumonia ulterioara.
Dupa aceea Cefortul:
" Am inceput tratament cu Cefort intravenos 3 zile, 2 pe zi, am continuat inca 7 zile cu Lekoklar. Apoi la cateva zile s-a intamplat sa se inece cu o pastiluta de vit.C, l-am batut putin pe spate, i-a trecut."
Acest medicament i-a indus problemele cu gatul.
Dupa ce l-au casapit cu doctorii cu tratemente toxice, vi se spune ca copilul e rasfatat " Am fost la medic pediatru, la ORL-ist, la psiholog, in Bucuresti la o mare clinica - mi s-a spus ca e rasfatat - nu pot sa accept".
Daca vreti sa vindecati copilul:
a) Intelegeti ca tot ce i s-a dat si i se poate da in alopatie sunt toxine cu efecte nocive de 100% si vindecare de %
b) intelegeti ca alopatia nu il poate vindeca ci numai dauna organismului
c) evitati medicii alopati care dau medicamente ca dracul tamaia
d) ganditi-va ca orice medicament luat, pt.. absolut, orice este toxic, nu vindeca nimic ci numai suprima bolile si la copii mai sensibili poate avea daune masive.
d) apelati la o medicina care vindeca cauiza bolii cu remedii adecvate si care nu tratateaza numai de poamana simptomele cu medicamente. Va recomand sa meregti la un medic homeopat.
De ex. la Dr. Ileana Randasu sau Silvia Nedelcu in Bucuresti
Gatul copilului a fost afectat direct de medicamente iar chestia cu inghititul este urmarea medicamentelor luate si care se poate repara foarte repede si usor cu ajutorul homeopatiei. Simptomele pe care le acuza copilul sunt cunoscute in homeopatie si nu nicidecum deaface cu "rasfataul".
Daca nu reusiti sa ajungeti repede la un homeopat sau aceseta nu va poate ajuta scrieti-mi pe mess (dati un clik pe id-ul meu) si va spun ce remedii homeopat ii va elimina repede aceste problme cu gatul.
Remediul care il va ajuta imediat reiese deja din descrierea dvoastra si il gasiti la farmacie heomeopata pt. 6 lei.
"Am luat zentel 3 zile consecutiv, o saptamana pauza si apoi inca o doza. La cateva zile dupa tratament au inceput durerile de cap, de stomac, voma, febra. "
Acest medicament a indus pneumonia ulterioara.
Dupa aceea Cefortul:
" Am inceput tratament cu Cefort intravenos 3 zile, 2 pe zi, am continuat inca 7 zile cu Lekoklar. Apoi la cateva zile s-a intamplat sa se inece cu o pastiluta de vit.C, l-am batut putin pe spate, i-a trecut."
Acest medicament i-a indus problemele cu gatul.
Dupa ce l-au casapit cu doctorii cu tratemente toxice, vi se spune ca copilul e rasfatat " Am fost la medic pediatru, la ORL-ist, la psiholog, in Bucuresti la o mare clinica - mi s-a spus ca e rasfatat - nu pot sa accept".
Daca vreti sa vindecati copilul:
a) Intelegeti ca tot ce i s-a dat si i se poate da in alopatie sunt toxine cu efecte nocive de 100% si vindecare de %
b) intelegeti ca alopatia nu il poate vindeca ci numai dauna organismului
c) evitati medicii alopati care dau medicamente ca dracul tamaia
d) ganditi-va ca orice medicament luat, pt.. absolut, orice este toxic, nu vindeca nimic ci numai suprima bolile si la copii mai sensibili poate avea daune masive.
d) apelati la o medicina care vindeca cauiza bolii cu remedii adecvate si care nu tratateaza numai de poamana simptomele cu medicamente. Va recomand sa meregti la un medic homeopat.
De ex. la Dr. Ileana Randasu sau Silvia Nedelcu in Bucuresti
Gatul copilului a fost afectat direct de medicamente iar chestia cu inghititul este urmarea medicamentelor luate si care se poate repara foarte repede si usor cu ajutorul homeopatiei. Simptomele pe care le acuza copilul sunt cunoscute in homeopatie si nu nicidecum deaface cu "rasfataul".
Daca nu reusiti sa ajungeti repede la un homeopat sau aceseta nu va poate ajuta scrieti-mi pe mess (dati un clik pe id-ul meu) si va spun ce remedii homeopat ii va elimina repede aceste problme cu gatul.
Remediul care il va ajuta imediat reiese deja din descrierea dvoastra si il gasiti la farmacie heomeopata pt. 6 lei.
Un caz similar cu probleme la gat dupa administrarea de medicamente chimice:
http://forum.romedic.ro/prod/Ma_deranjeaza_gatul_042624.html
http://forum.romedic.ro/prod/Ma_deranjeaza_gatul_042624.html
Alte subiecte recente din această secțiune:
- 5Intrebari despre halucinatii
- 3Stare de sanatate alterata precara subreda
- 0PENTRU CEI CE AU O BOALA PSIHICA DIAGNOSTICATA SI LUCREAZA
- 9Boala vs Dumnezeu.
- 31Schizofrenie
- 1Poti sa faci un episod psihotic de la paranoia accentuata?
- 32Pentru persoanele cu boli psihice : cat de functionali sunteti?
- 4Trist pentru că nu fac dragoste. Vreau răspunsuri de specialitate!
- 1Depersonalizare si derealizare
- 1Cumulare pensie de invalidate si pensie de schizoferenie cu castiguri de la bursa