Problema serviciu

24-03-2024
ionica18
Nu este medic/terapeut
ionica18
Am avut o problema cu o colega de serviciu.Se tot dadea la mine si am facut-o disperata!.Mi sa spus sa imi dau demisia si am zis ca nu mi o dau dar nici nu m-au concediat inca.Am fost la itm si contractul inca e activ dupa 8 zile (de primit nu ma mai primesc ) ce este de facut?! Nu trebuia normal sa imi desfaca contractul pana acim?!
3 comentarii
0
24-03-2024, ora 17:02
Psiholog Niculina Ciuperca
Psihologie, București
Psiholog Niculina Ciuperca
Nu se desface contractul de muncă pentru niște replici între colegi. Nu cumva a fost mai mult? Nu dați amănunte: unde lucrați, cum s-a ajuns să vă ceară demisia? Dacă a fost așa cum spuneți, încercați să stați de vorbă cu superiorul dvs. și să-i explicați situația. Poate s-a înțeles greșit și-atunci e nevoie de explicații.
0
24-03-2024, ora 17:27
ionica18
Nu este medic/terapeut
ionica18
Stia si directoarea de ea ca era tot pe capul meu, dar am cazut eu de vina ca am jignit -o si pe ea pe seful de schimb pentru ei doi erau si prieteni.
0
25-03-2024, ora 12:28
ionica18
Nu este medic/terapeut
ionica18
La un magazin ei vroiau sa ma impietrenesc cu ei (eu nu imi fac nici prieteni, nici iubite la locul de munca le am si spus )Fata aceea ma deranja foarte rau cu prezenta ei, tot timpul ma intreba ce fac ?! De ce nu merg cu ea cu masina, de ce nu o salut, si imi dadea o stare de nervii ca era prea insistenta si ea mai are saptamana asta si pleaca in Germania, si ma tot intreba pe mine daca mai raman si nu m-am mai controlat si am facut-o disperata!Problema ca ce fac eu acum daca nici nu mai primesc la munca si contractul nici nu vor sa il desfaca!Am vazut azi ca o si angajat pe cineva!
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
06-06-2023, ora 10:15
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Clinicaon
Impotența, erecția slabă și ejacularea precoce pot fi rezolvate de către medicii noștri. Am tratat mii de pacienți, iar DISCREȚIA este asigurată! Detalii aici
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Bărbații stresați la serviciu au un risc de două ori mai mare de boli cardiovasculare
  • Condițiile la locul de muncă pot influența riscul de depresie
  • O flexibilitate mai mare la locul de muncă scade riscul cardiovascular al angajaților
  • Bunăstarea și eficiența angajaților din mediul digital
  •